תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל גבינה פולנתאן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו מים, פטרוזיליה שטוחה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 21 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 22 דקות. נסו פולנטה רכה גביני, קרם, גבינה פולנטה, ו גבינה פולנטנית ונקניק גראטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול וכבד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
3
תוסיף את המלח. בהדרגה להקציף בקמח התירס. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה ואת קמח התירס הוא רך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
5
מוסיפים את הגבינה, החלב, החמאה והפטרוזיליה. מערבבים עד החמאה והגבינה נמסו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.