Cherry And Black Pepper Lamb Chops with Sweet Pea Risotto
Cherry שחור פלפל צלעות כבש שחור עם ריזוטו אפונה מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 70 גרם חלבון 99 גרם של שומן, וסך הכל 1957 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו צלעות טלה, ציר עוף, פלפל סדוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו צלעות כבש רוזמרין ופלפל שחור, צלעות חזיר מייפל פלפל שחור, ו כבש צרוב עם שום ופלפל שחור (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את המניה בסיר קטן ולחמם אותו מעל חום נמוך בינוני.
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה 1 סיבוב של המחבת, עם כף חמאה במחבת בינונית מעל בינוני לחום גבוה בינוני. כאשר המחבת חמה, להוסיף בצל ושום ומבשלים 2 עד 3 דקות להוסיף Arborio ומבשלים דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים יין ומבשלים את כל זה משם, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
להוסיף כמה מצקות של מרק חם ולתת כי לבשל, ערבוב מדי פעם. ייקח לריזוטו 22 דקות לבשל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
6
מוסיפים מצקת של מרק מעת לעת עד ריזוטו הוא עמילני, שמנת מבושל אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
הוסף אפונה על 2 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
8
מוסיפים גבינה, מנטה קצוצה ופטרוזיליה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
כאשר הריזוטו מבושל למחצה, 10 דקות מלהיות מוכן, לטפטף את הצלעות עם שמן זית כתית אקסטרה ולסדר על תוכנית broiler מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
10
מניחים צלעות בתנור תחת מטגן חם ומבשלים 8 עד 10 דקות עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מניחים מחבת קטנה על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, שאלוט למחבת. מבשלים שאלוט 2 דקות לאחר מכן מוסיפים את השימורים ומוסיפים אותם יחד עם חומץ בלסמי ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ריבת תותים דלת סוכר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
חום לבועה ואז להסיר מחום ולהוסיף טפיחה נותרת של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
14
להקציף חמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
15
מתבלים את הריזוטו במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
16
מניחים מנה נדיבה של ריזוטו לצלחות ארוחת ערב רדודות. מסדרים 2 צלעות על כל צלחת לצד הריזוטו ומטפטפים את זיגוג פלפל דובדבן שחור על הצלעות ומקשטים צלחות עם גבעולים נוספים של מנטה.