Chimichurri'Cued Chicken
Chimichurri ' עוף Cued יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. גשו לסופר וקנו את עלי דפנה, סראנו צ'ילה, מלח ים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו Bistec Argentino al Chimichurri (סטייק עם רוטב Chimichurri), סטייק עם רוטב צ'ימיצ' ורי (Carne con Chimichurri), ו Chimichurri הטוב ביותר : מרינדה Chimichurri ורוטב סטייק (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף עוף עם פלפל. בקערה, לשלב גרידת תפוז, אבקת צ ' ילי, ומלח. לשפשף באופן שווה על עוף.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
עבור רוטב Chimichurri, לעבד שום, עלי מפרץ, צ ' ילי, מלח, ו 1/4 כוס חומץ בבלנדר; תהליך עד צורות להדביק, גירוד הצדדים לפי הצורך.
מעבירים לקערה, ומערבבים פטרוזיליה, אורגנו ובזיליקום.
להקציף הנותרים 2 כפות חומץ, שמן 2 כפות מים חמים עד בשילוב היטב. שמור בטמפרטורת החדר עד ההגשה. (רוטב ניתן לאחסן במקרר במיכל אטום עד 3 ימים.)
מברשת קלה מתלה גריל עם שמן.
מניחים את העוף, צד העור למטה, על הגריל, ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, במשך 20 דקות או עד משחימים היטב על כל הצדדים ואת הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 כאשר נבדק עם מדחום בשר. מסדרים את העוף על מגש, ומגישים רוטב צ 'ימיצ' ורי בצד.
הסר את העור לפני אכילת עוף.