Cioppino הטוב ביותר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה מעולה. נסו Cioppino, Cioppino, ו Cioppino (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול או בסיר גדול מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל עד שקוף, כ 5 דקות.
מוסיפים שום לבצל; מבשלים עד השום הוא ריחני, על 2 דקות.
מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו, פתיתי פלפל אדומים, עלה דפנה לתוך תערובת בצל; לבשל ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים יין לתערובת בצל מתובלת; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים תערובת עד שרוב הנוזל מתאדה, כ -10 דקות.
יוצקים עגבניות עם מיץ ומניות דגים לתערובת בצל ויין מתובלת; ומבשלים עד שהטעמים מתערבבים, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים מולים לתוך תערובת עגבניות; מכסים תנור הולנדי עם מכסה ומבשלים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים צדפות לתערובת; מבשלים כ -2 דקות נוספות.
מוסיפים הליבוט, צדפות ורגלי סרטן לתערובת צדפות-מולים; מכסים את התנור ההולנדי ומבשלים עד ששבלולים וצדפות נפתחים והליבוט והצדפות מבושלים דרך, כ -2 דקות נוספות.
מוסיפים שרימפס cioppino ומבשלים עד מחומם דרך, 1 עד 2 דקות. זרוק כל מולים או צדפות שלא נפתחו.
מחלקים cioppino בין קערות הגשה; מפזרים פטרוזיליה 2 כפות.