Cipolline עם עלה דפנה וצימוקים זהובים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Cipolline עם עלה דפנה וצימוקים זהובים. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 81 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'יפולין, צימוקים מוזהבים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו ירוק עם צימוקים זהובים, בקלאווה מגולגל עם צימוקים זהובים, ו פסטה עם צימוקים זהובים ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות צימוקים במים חמים עד מוכן לשימוש.
חותכים את סיבוב 10 אינץ ' של נייר קלף.
מחממים סוכר במרכז מחבת כבדה של 10 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא מתחיל להינמס. לבשל, להטות מחבת מדי פעם כך סוכר נמס באופן שווה, עד חום זהוב. מערבבים בחמאה, ולאחר מכן מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים חום, כ 3 דקות.
מוסיפים יין, עלה דפנה, 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל, וצימוקים סחוטים.
להפחית את החום נמוך לכסות בצל עם קלף, ואז עם מכסה. בעדינות מבשלים, רועד מחבת מדי פעם, עד בצל רך, 18 עד 20 דקות.
הסר את המכסה ואת הקלף, ואז מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם זיגוג, על 3 דקות. להשליך עלה דפנה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
Cipolline יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר.