Clafoutis עם Muscat שזיפים מיובשים הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לך שזיפים מיובשים, סוכר, מוסקט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו ריבס וג'לי מוסקט, אוכמניות בג'לי מוסקט, ו אוכמניות בג'לי מוסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את השזיפים הקערית, לסחוט את מיץ לימון על שזיפים מיובשים, לשפוך את המוסקט עליהם ומפזרים 1 כף סוכר. לזרוק למעיל ולתת לשבת במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מוסקטו
שזיפים מיובשים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
בינתיים, מחממים את התנור ל 325 מעלות f משמנים את צלחת העוגה עם חמאה ואבק עם סוכר. בקערת ערבוב, לנפות יחד את הנותרים 1/4 כוס סוכר, קמח, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
טופס פאי
תנור
3
מוסיפים את הביצים, החלב והוניל למרכיבים היבשים ומכים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
וניל
ביצה
חלב
4
באמצעות כף מחוררת, להסיר את השזיפים השזיפים מן המוסקט ולסדר אותם בתחתית המחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטו
שזיפים מיובשים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
5
יוצקים את הבלילה על הפרי ומפזרים את החלק העליון עם שקדים חתוכים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכים
פירות
6
מעבירים את clafoutis לתנור ואופים במשך 30 עד 40 דקות, עד עלה וקליל המשרד.