קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

Coeur à la Crème

Coeur à la Crème
Coeur à La Crème דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תותים, קרם פרש, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Coeur à la Crème, Herb Coeur A La Creme, ו Coeur à la Crème.

הוראות

1
שוטפים את הגבינה מתחת למים; לסחוט עד רק לח. קו כל אחד של ארבע 3 עד 4 אינץ coeur à la crème תבניות עם 1 ריבוע של cheesecloth. באמצעות מיקסר חשמלי, גבינת שמנת פעימה, קרם fraîche, 4 כפות אבקת סוכר, מיץ לימון, וניל, ומלח בקערה גדולה עד חלקה, כ 4 דקות. לחץ באמצעות מסננת בסדר; לחלק בין תבניות. מקפלים cheesecloth מעל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרם פרשקרם פרש
גבינת שמנתגבינת שמנת
מיץ לימוןמיץ לימון
ונילוניל
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מים נוספיםמים נוספים
מסננתמסננת
קערהקערה
2
מניחים תבניות בתבנית אפייה רדודה; מכסים בניילון נצמד. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים תותים עם 2 כפות אבקת סוכר; לתת לעמוד 30 דקות. פתחי תבניות, הפוך לצלחות. כף תותים מסביב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תותיםתותים