Coeur à la Crème
Coeur à La Crème דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 372 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך תותים, קרם פרש, מיץ לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Coeur à la Crème, Herb Coeur A La Creme, ו Coeur à la Crème.
הוראות
שוטפים את הגבינה מתחת למים; לסחוט עד רק לח. קו כל אחד של ארבע 3 עד 4 אינץ coeur à la crème תבניות עם 1 ריבוע של cheesecloth. באמצעות מיקסר חשמלי, גבינת שמנת פעימה, קרם fraîche, 4 כפות אבקת סוכר, מיץ לימון, וניל, ומלח בקערה גדולה עד חלקה, כ 4 דקות. לחץ באמצעות מסננת בסדר; לחלק בין תבניות. מקפלים cheesecloth מעל.
מניחים תבניות בתבנית אפייה רדודה; מכסים בניילון נצמד. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מערבבים תותים עם 2 כפות אבקת סוכר; לתת לעמוד 30 דקות. פתחי תבניות, הפוך לצלחות. כף תותים מסביב ומגישים.