Coq au Vin
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 317 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, עלה דפנה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
בלילה שלפני ההגשה לשים את חתיכות העוף בקערה גדולה.
מוסיפים מחצית מעגלי הגזר ואת כל הבצל הקצוץ לצלחת, יחד עם מחצית מנתיבי הקורנית, עלה המפרץ וגרגירי הפלפל.
יוצקים את היין על העוף ומכסים את המנה. שים במקרר למשך הלילה. למחרת להסיר את חתיכות העוף והירקות עם מלקחיים או כפית מחוררת ולהניח את העוף והירקות בצד על 2 צלחות נפרדות. מסננים את המרינדה, משליכים עשבי תיבול.
מחממים את השמן בתנור ברזל הולנדי יצוק גדול. חום את חתיכות העוף בו בכמה קבוצות עד הזהב. מניחים את העוף בצד כפי שהוא חומים על מגש מרופד נייר מגבת לנקז.
מוסיפים את הירקות ספוגי היין השמורים ואת שיני השום הכתושות למנה, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך; מחממים אותם היטב. להחזיר את העוף לתנור ההולנדי עם ירקות משוחים, יחד עם מרק העוף, המרינדה השמורה ומלח 1 כף. מערבבים, מביאים לרתיחה, ואז מכסים.
תן לזה להתבשל על אש נמוכה במשך 1 עד 2 שעות.כאשר מבושל לחלוטין דרך לכבות את החום ולתת את המרק להתקרר קצת בזמן שאתה לקלף את בצל הפנינה לחתוך את הפטריות לשניים.
חותכים את הבייקון לרצועות 1 אינץ'.
הוסף אותם למחבת ברזל יצוק גדול להגדיר על חום בינוני. מטגנים את רצועות הבייקון עד פריכות.
הסר אותם לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז, שומר אותם לשימוש נוסף.
מוסיפים את בצל הפנינה ואת הפטריות לשומן הבייקון ומבשלים עד הזהב. כבה את החימום והנח אותם בצד.
הסר את חתיכות עוף מקורר מהתנור ההולנדי ולהגדיר אותם על צלחת דואג להשאיר את החלקים עדינים מאוד ללא פגע. בשלב זה אתה יכול לתקוע את חתיכות עוף תחת broiler עבור מיניוט או שניים אם אתה רוצה לשפר את הצבע שלהם, אבל זה לא הכרחי. מסננים את הנוזל הנותר לחיצה על המוצקים כדי לקבל כמה שיותר טעם החוצה ככל האפשר. זרוק את המוצקים. החזירו את העוף ואת המרק המתוח לצלחת.
הוסף את שאר ענפי הקורנית. מתבלים לפי הטעם.
מוסיפים את בצל הפנינה השחום, פטריות, חתיכות סלרי והגזר הלא מבושל שנותר. מבשלים על אש בינונית עד שהגזר והסלרי רכים ומבושלים במשך כ 20 עד 30 דקות, מתאימים את התיבול ומוסיפים מגע של חומץ יין אדום לפי הצורך.
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים חם עם לחם פריך.