Coq au Vin
קוק או וין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. גשו לסופר וקנו בצלי פנינה, יין בורגונדי, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 21 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 80%. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
לרסס מחבת לא מקל גדולה עם ספריי בישול.
עוף לטגן מעל חום בינוני במשך כ 15 דקות, או עד השחמה קלה משני הצדדים.
מוסיפים את הפטריות, גזר, יין, בצל, חתיכות בייקון, פטרוזיליה, שום, marjoram, טימין, bouillon, פלפל ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לנמוך; לכסות ומבשלים במשך 25 דקות, או עד העוף מבושל דרך וכבר לא ורוד בפנים.
באמצעות כפית מחוררת, להעביר עוף, פטריות, גזר, בצל מגש, להשליך עלה דפנה; לכסות כדי לשמור על חם ולהניח בצד.
בקערה קטנה לשלב קמח ומים ולטפטף יחד. מערבבים תערובת למחבת ומבשלים עד עבה מבעבע, 5 עד 10 דקות. מבשלים ומערבבים 1 דקה יותר ויוצקים תערובת על עוף וירקות.