Coq au Vin
זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם פטריות, עשבי תיבול דה פרובנס, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.
הוראות
במחבת גדולה וכבדה או בתנור הולנדי, מטגנים את הבייקון בחום בינוני עד לפריך.
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. חתיכות עוף מעיל בקמח, מלח ופלפל. עוף חום בשומן בייקון חם משני הצדדים.
מוסיפים שום, בצל, פטריות וגזר.
יוצקים קוניאק לתוך כוס קטנה.
הסר מחבת מחום, יוצקים קוניאק, לשים מחבת בחזרה על הלהבה. להבה על ידי הדלקת גפרור ארוך ומחזיק אותו ממש מעל הסיר ולהדליק את האדים. הברנדי יעלה באש והלהבות ישרפו בתוך דקה אחת. כאשר הלהבות לדעוך, בהדרגה לערבב את היין ואת המרק. כאשר היין מעורבב היטב, מוסיפים את עשבי תיבול. כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.
הסר כיסוי ולהמשיך להתבשל במשך 15 דקות כדי לאפשר את הרוטב כדי להפחית קצת. ייתכן שתרצה להוסיף 1 כף של רסק עגבניות או קורנפלור כדי לסייע בתהליך העיבוי.
כדי לשרת, בראש העוף והירקות עם בייקון מרוסק שמור ופטרוזיליה טרייה.