תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Croustade אגס עם סוכר אגוזי לוז-חום. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוזי לוז, קמח לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם אגוזי לוז-ציפוי סוכר חום, עוגת חמוציות עם ציפוי אגוזי לוז, ו קרוסטייד אגס Frangipane.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים במעבד עד טופס גושים, על 1 דקה.
2
העברה לקערה בינונית. כיסוי וצינה. (לא לנקות קערת מעבד.)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
1
מערבבים את שני הקמחים, אגוזי לוז, סוכר ומלח באותה קערת מעבד. תערובת עד אגוזי לוז קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד לצורות ארוחה גסות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל
3
מערבבים ב 2 כפות מי קרח ומעבדים רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בצק פלסטיק צמרמורת 30 דקות. (ציפוי בצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.)
אופים סרטנים עד הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות. מכסים באופן רופף מאוד בנייר כסף כדי למנוע את הקרום מפני השחמת יתר וממשיכים לאפות עד מיצים בועה עבה, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
למסיבות
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
העברת תבנית אפייה למדף; מגניב מעט. החלקת מרית מתכת מתחת לקרום כדי חופשי מגילה. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר סרטנים מגש.