אם יש לכם חמאה, חמוציות, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: תפוח-רום צימוקים פריך, עוגת אוכמניות-תפוח-צימוקים, ו פריכיות תפוח חמוציות.
הוראות
1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
בקערה בינונית, לשלב את שיבולת השועל, קמח 1/2 כוס, והסוכר החום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צ'יפס חמאה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את החמאה ומשפשפים אותה לתערובת הקמח עד שפירורים קטנים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
בקערה גדולה, לשלב את חמוציות, תפוחים, צימוקים, סוכר מגורען, 2 כפות קמח, גרידת תפוזים ומיץ, ואת שיני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מעבירים את הפרי לתבנית זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת סופל 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
6
למעלה הפרי עם תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
7
אופים עד הפרי הוא רך ואת ציפוי פירור יש השחמה, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'