Croquembouche
Croquembouche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 14417 קלוריות, 107 גרם של חלבון ו1117 גרם של שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, אחוז שומן, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות. בסיר גדול, להביא את המים, חמאה, מלח, וסוכר לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. כאשר הוא רותח, מיד לקחת את המחבת את החום. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את כל הקמח בבת אחת ומערבבים קשה עד כל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, ערבוב, 30 שניות כדי להתאדות חלק מהלחות.
לגרד את התערובת לתוך מערבל מצויד מצורף משוט (או להשתמש מערבל יד).
מערבבים במהירות בינונית. עם ריצת המיקסר, ועבודה ביצה 1 בכל פעם, להוסיף 6 של הביצים, לעצור אחרי כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה.
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות עבה, אבל צריך ליפול לאט ובהתמדה מן המקצפים כאשר אתה מרים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למקצף, להוסיף 1 או 2 ביצים נוספות, ולערבב עד incorporated.
באמצעות שקית מאפה מצויד קצה רגיל גדול, צינור הבצק נשיקות גדולות על גיליון אפייה מרופדת קלף.
להקציף 2 ביצים עם 3 כפיות מים.
מברשת את פני השטח של הבצק עם הביצה לשטוף להפיל את הנקודות (לא להשתמש בכל לשטוף את הביצה.)
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות ואופים עד נפוח וזהוב בהיר חום, כ 20 דקות יותר. נסה לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
בואו להתקרר על תבנית האפייה. המתכון יכול להיות מורכב עד לנקודה זו קפוא בשקיות פלסטיק. מילוי: בסיר בינוני, מחממים את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר עד אור ורך.
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
לטאטא ב 1/4 כוס של תערובת חלב חם עד incorporated.
לטאטא בתערובת החלב החמה הנותרת, שומר את הסיר הריק.
יוצקים את התערובת דרך מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ולאט רותח.
הסר מהחום ומערבבים בחמאה וכל טעם אם אתה רוצה לעשות טעם שונה כמו שוקולד או קפה.
בואו להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות על הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. פודינג יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש. נקב חור עם קצה מאפה פשוט בתחתית של כל פחזנית קרם צינור זה מלא של פודינג.
קרמל: ממיסים את הסוכר בסיר עם המים, מה שהופך " X " דרך הסוכר עם האצבע כדי לאפשר למים להשרות לאט לתוך הסוכר. מרתיחים כדי להפוך קרמל זהוב קל ואז לטבול את החלק התחתון של המחבת באמבט קרח כדי לעצור את הבישול. לטבול את הצדדים של הפחזניות בקרמל ולהדביק אותם יחד (כ 20 פחזניות קרם) במעגל, צמרות כלפי חוץ. הפוך שורה שנייה על גבי הראשון אבל קצת יותר קטן לצייר את המעגל וליצור מגדל של פחזניות. בדוק את זה מכל הצדדים מדי פעם כדי לוודא שזה ישר. כאשר הוא סיים, לטפטף אותו עם קרמל בכל רחבי. אתה יכול גם מקל על אלמנטים דקורטיביים עם הקרמל בסדקים, כמו סיגליות מסוכרות, כדורי זהב, פרחים להדביק מסטיק, שקדים מכוסים סוכר, וכו'.