קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות65
מגזין

Croquembouche

Croquembouche
Croquembouche עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 14417 קלוריות, 107 גרם של חלבון ו1117 גרם של שומן. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, אחוז שומן, ביצים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות. בסיר גדול, להביא את המים, חמאה, מלח, וסוכר לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. כאשר הוא רותח, מיד לקחת את המחבת את החום. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את כל הקמח בבת אחת ומערבבים קשה עד כל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. להחזיר את המחבת לחום ולבשל, ערבוב, 30 שניות כדי להתאדות חלק מהלחות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לגרד את התערובת לתוך מערבל מצויד מצורף משוט (או להשתמש מערבל יד).
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים במהירות בינונית. עם ריצת המיקסר, ועבודה ביצה 1 בכל פעם, להוסיף 6 של הביצים, לעצור אחרי כל תוספת לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות עבה, אבל צריך ליפול לאט ובהתמדה מן המקצפים כאשר אתה מרים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למקצף, להוסיף 1 או 2 ביצים נוספות, ולערבב עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
באמצעות שקית מאפה מצויד קצה רגיל גדול, צינור הבצק נשיקות גדולות על גיליון אפייה מרופדת קלף.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
להקציף 2 ביצים עם 3 כפיות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
מברשת את פני השטח של הבצק עם הביצה לשטוף להפיל את הנקודות (לא להשתמש בכל לשטוף את הביצה.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
אופים 15 דקות, ואז להפחית את החום ל 375 מעלות ואופים עד נפוח וזהוב בהיר חום, כ 20 דקות יותר. נסה לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו להתקרר על תבנית האפייה. המתכון יכול להיות מורכב עד לנקודה זו קפוא בשקיות פלסטיק. מילוי: בסיר בינוני, מחממים את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה, לטאטא את חלמוני ביצה וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
לטאטא ב 1/4 כוס של תערובת חלב חם עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
לטאטא בתערובת החלב החמה הנותרת, שומר את הסיר הריק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
יוצקים את התערובת דרך מסננת בחזרה לסיר. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, מטאטא כל הזמן, עד מעובה ולאט רותח.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
14
הסר מהחום ומערבבים בחמאה וכל טעם אם אתה רוצה לעשות טעם שונה כמו שוקולד או קפה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
15
בואו להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות על הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. צמרמורת לפחות 2 שעות או עד מוכן לשרת. פודינג יכול להיות מורכב עד 24 שעות מראש. נקב חור עם קצה מאפה פשוט בתחתית של כל פחזנית קרם צינור זה מלא של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
16
קרמל: ממיסים את הסוכר בסיר עם המים, מה שהופך " X " דרך הסוכר עם האצבע כדי לאפשר למים להשרות לאט לתוך הסוכר. מרתיחים כדי להפוך קרמל זהוב קל ואז לטבול את החלק התחתון של המחבת באמבט קרח כדי לעצור את הבישול. לטבול את הצדדים של הפחזניות בקרמל ולהדביק אותם יחד (כ 20 פחזניות קרם) במעגל, צמרות כלפי חוץ. הפוך שורה שנייה על גבי הראשון אבל קצת יותר קטן לצייר את המעגל וליצור מגדל של פחזניות. בדוק את זה מכל הצדדים מדי פעם כדי לוודא שזה ישר. כאשר הוא סיים, לטפטף אותו עם קרמל בכל רחבי. אתה יכול גם מקל על אלמנטים דקורטיביים עם הקרמל בסדקים, כמו סיגליות מסוכרות, כדורי זהב, פרחים להדביק מסטיק, שקדים מכוסים סוכר, וכו'.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי