Cupcakes נשיקה ראשונה
המתכון הראשון Cupcakes נשיקה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח חיטה רכה, קקאו תהליך הולנדי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: 2-Kiss Cupcakes, עוגיות נשיקת בראוני, ו עוגות נשיקה סודיות.
הוראות
שלב קקאו ו 2 כוסות מים רותחים בקערה חסינת חום גדולה, ערבוב עד מעורבב וחלק; מגניב לחלוטין. מקציפים חמאה עם מיקסר עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית שוקולד.
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
אופים במשך 12 עד 15 דקות. לא מגניב.
בעוד הקאפקייקס עדיין חמים, לחץ על 1 נשיקת שוקולד למרכז של כל אחד מהם.
כדי להכין ציפוי דובדבן, לנצח הראשון 5 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, פועם במהירות נמוכה עד מעורבב. לנצח במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. עושה 3 כוסות.
כפור כל קאפקייק עם ציפוי דובדבן באמצעות קצה מתכת מס ' 2D.
כדי להכין גנאש, קרם לבשל בסיר nonaluminum כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל קיטור (לא להרתיח); להסיר מן החום.
מניחים שוקולד בקערת זכוכית. מוסיפים לאט שמנת חמה לשוקולד, מכים עם מקצף עד ששוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב. התערובת תתעבה כפי שהוא מתקרר. עושה על 2 כוסות.
טובלים דובדבנים בשוקולד גנאש, ומניחים 1 על גבי כל קאפקייק.