Dijon Jambalaya עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו חזיר, פלפל, חרדל דיז'ון אפור, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו 1-2-3 Jambalaya, Jambalaya, ו Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בתנור הולנדי או סיר כבד גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בשר חזיר, בצל ופלפלים ירוקים; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשה
חרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות עם הנוזל שלהם, מרק בשר, אורז, חרדל, רוטב ווסטרשייר, שום טימין; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; כיסוי. מבשלים 25 דקות., ערבוב מדי פעם.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Pazo de Galegos Albarino עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.