Escabeche Casa del Sol (ירקות כבושים)
Escabéche Casa del Sol (ירקות במרינדה) עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם טימין, חומץ סיידר, פרחים כרוביתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Escabeche (ירקות כבושים), Escabeche (דגים עם ירקות כבושים), ו איך לבשל: escabeche פיליפיני (דגים עם ירקות כבושים).
הוראות
מניחים גרגירי פלפל, קורנית, מרג ' ורם, אורגנו ועלי דפנה על שכבה משולשת של גזה. לאסוף את הקצוות של cheesecloth יחד, ולקשור באופן מאובטח.
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני); לקצץ על 1/4 אינץ ' מלמעלה של שום.
מערבבים את השום, גזר, שמן ובצל בתנור הולנדי.
אופים, חשוף, ב 400 במשך 30 דקות. מערבבים ירקות; מוסיפים שקית תבלינים לתערובת בצל.
אופים 25 דקות נוספות או עד ירקות רכים. מקלפים שיני שום; מניחים שום, ירקות, שקית תבלין בקערה גדולה.
מסננים חלפיניו מעל קערה, שומר נוזלים.
מניחים את התנור ההולנדי על חום בינוני גבוה; מערבבים את מיץ jalapeo שמורות וחומץ, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מים ומביאים לרתיחה.
הוסף כרובית ו jicama; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
הסר מהחום; להוסיף תערובת כרובית, jalapeos, וקישואים לתערובת ירקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות, ערבוב כל 30 דקות. להשליך תיק תבלין; לכסות ולאחסן במקרר.
הערה: תערובת ירקות ניתן לאחסן עד 2 שבועות במקרר; לשרת בטמפרטורת החדר.