Esponjado de Maracuya או פסיפלורה
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? Esponjado דה Maracuyan או פסיפלורה פירות יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים הקולומביאנים שלי יש 43 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב מרוכז, מים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: Paletas de Maracuyá (קרמי פסיפלורה פסיפלורה), סלמון קון סלסה דה מרקויה (סלמון עם רוטב פסיפלורה), ו סיד Esponjado (Esponjado de Limón).
הוראות
בסיר קטן מוסיפים את המים והג ' לטין. על חום בינוני לתת לו לבשל במשך כ 2 דקות או עד הג ' לטין מתמוסס.
מניחים את פירה פסיפלורה חלב מרוכז בבלנדר תערובת במשך כ 2 דקות.
מוסיפים את הג ' לטין המומס לבלנדר ומערבבים עבור 1 יותר minute.In קערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את השמנת הכבדה במשך כ 3 דקות. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת פסיפלורה.באמצעות מיקסר חשמלי לנצח את החלבונים ביצה וסוכר בקערה נקייה עד נוקשה.
מוסיפים חצי מהחלבונים לתערובת, מתקפלים בעדינות כדי לשלב אותם. אל תעבדי על התערובת.
מוסיפים את שאר הלבנים ומקפלים את תערובות יחד.כפית את התערובת למשקפי הגשה בודדים או קערות ומקררים במשך כ 5 שעות או לילה.
מגישים עם קצפת או קרקרים קצוצים למעלה.