קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

Estofado de Cerdo y Yuca (תבשיל חזיר וקסאווה)

Estofado de Cerdo y Yuca (תבשיל חזיר וקסאווה)
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Estofado de Cardo (תבשיל חזיר), קסבה צלויה (יוקאן אסאדו), ו קסבה צלויה (יוקאן אסדה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הבצל הירוק, שום, כמון, מלח ופלפל עם 1 כוס בירה.להשרות את בשר החזיר במרינדה בצל ירוק לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2
מניחים את הבצל, פלפלים ועגבניות במעבד המזון ומעבדים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את חתיכות החזיר, בצל, עגבניות ופלפל תערובת, מערבבים ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
מוסיפים את achiote, אבקת צ ' ילי, נשאר בירה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ולתת להתבשל במשך כ 2 שעות או עד החזיר הוא רך והרוטב צמצם ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
AnnattoAnnatto
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
הוסף מים לפי הצורך לאורך כל תהליך הבישול. ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, להוסיף את yuca וגזר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
קסבהקסבה
7
מפזרים כוסברה טרייה ומגישים אורז חם עם אורז לבן.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אורז לבןאורז לבן