זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Estofado de Cardo (תבשיל חזיר), קסבה צלויה (יוקאן אסאדו), ו קסבה צלויה (יוקאן אסדה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הבצל הירוק, שום, כמון, מלח ופלפל עם 1 כוס בירה.להשרות את בשר החזיר במרינדה בצל ירוק לפחות 3 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מניחים את הבצל, פלפלים ועגבניות במעבד המזון ומעבדים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את חתיכות החזיר, בצל, עגבניות ופלפל תערובת, מערבבים ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
5
מוסיפים את achiote, אבקת צ ' ילי, נשאר בירה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ולתת להתבשל במשך כ 2 שעות או עד החזיר הוא רך והרוטב צמצם ועבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
Annatto
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
הוסף מים לפי הצורך לאורך כל תהליך הבישול. ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, להוסיף את yuca וגזר.