Estofado de Cerdo y Yuca (תבשיל חזיר וקסאווה)
זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Estofado de Cardo (תבשיל חזיר), קסבה צלויה (יוקאן אסאדו), ו קסבה צלויה (יוקאן אסדה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הבצל הירוק, שום, כמון, מלח ופלפל עם 1 כוס בירה.להשרות את בשר החזיר במרינדה בצל ירוק לפחות 3 שעות או לילה.
מניחים את הבצל, פלפלים ועגבניות במעבד המזון ומעבדים במשך 2 דקות.
מחממים את השמן בסיר גדול.
מוסיפים את חתיכות החזיר, בצל, עגבניות ופלפל תערובת, מערבבים ומבשלים כ 5 דקות.
מוסיפים את achiote, אבקת צ ' ילי, נשאר בירה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, לכסות ולתת להתבשל במשך כ 2 שעות או עד החזיר הוא רך והרוטב צמצם ועבה.
הוסף מים לפי הצורך לאורך כל תהליך הבישול. ב -30 הדקות האחרונות של זמן הבישול, להוסיף את yuca וגזר.
מפזרים כוסברה טרייה ומגישים אורז חם עם אורז לבן.