Farfalle עם Pignole, Prosciutto, ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Farfalle עם Pignole, Prosciutto, ותרד. מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם תרד תינוק, צימוקים, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. נסו פארפלה פסטה עם פרושוטו, תרד וצנוברים, Farfalle עם אפונה Prosciutto, ו Farfalle עם קישואים פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזים pignole במחבת קטנה.
הוסף צימוקים למים רותחים עד שמנמן, ולנקז. במחבת גדולה, שמן חום ושום לטגן.
מוסיפים תרד ומערבבים, בישול עד נבול.
לבשל farfalle על פי הוראות החבילה. כאשר נעשה, לנקז ולמקם farfalle בקערה גדולה עם אגוזים, צימוקים, תערובת תרד, פרושוטו, מלח ופלפל, וגבינה מגוררת.