קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

Fauxreos

Fauxreos
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Fauxreos. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, אבקת סוכר, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מהדורה מוגבלת חג Fauxreos (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את העוגיות: באמצעות מערבל יד או לעמוד מוגדר למהירות בינונית, שמנת יחד חמאה, הן סוכרים, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אבקת אספרסו, ותמצית וניל עד בשילוב. עם מיקסר עדיין פועל, להוסיף חלמונים ביצה אחד בכל פעם. לאחר incorporated, לכבות מערבל לגרד קערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
הפעל מערבל להגדרה הנמוכה ביותר שלה. לזרוק קמח וקקאו בבת אחת. התערובת תהיה נוקשה. המשך לערבב עד המדים. כבה את המיקסר. השתמש מרית כדי לגרד את הבצק מהקערה ללוש קלות כדי ליצור כדור חלק. השתמש בידיים שלך כדי לשטח לתוך דיסק. אתה יכול להתחיל לגלגל את הבצק מיד, או שאתה יכול לעטוף אותו עם פלסטיק ומקרר עד שבוע.אם שמרת את הבצק בקירור, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לרכך לפני שמתחילים להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים תנור ל 350°. לנפות כמה אבקת קקאו על הדלפק (באמצעות קקאו במקום קמח נותן Fauxreos הצבע הכהה הייחודי שלהם). השתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/8 " עובי. כאשר סיים, להחליק מרית מתכת בין הבצק לדלפק כדי לשחרר. זה ימנע מהעוגיות להידבק.2 "חותך עגול עושה מושלם" אוריאו " אבל להשתמש בכל חותך שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
חותכים את העוגיות ולהשתמש מרית מתכת להרים ולהעביר גיליון עוגיות.מסדרים עוגיות על דף עוגיות ungreased. (אם גיליון העוגיות הוא dinged למעלה או אחיד, קו עם נייר קלף ראשון.) העוגיות לא יתפשטו במהלך האפייה, ולכן הם עשויים להיות מסודרים די קרוב זה לזה. תניח את הסדינים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
5
לאסוף, ללוש, מחדש לגלגל את שאריות הבצק שנותרו, כמו כן חיתוך וסידור על גיליון עוגיות. כדי להוסיף מרקם לעוגיות, מניחים את כל הבצק שנותר בקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
6
מערבבים עם מערבל יד או לעמוד ולהוסיף כ 1 כפית של מים חמים או קפה. המשך להוסיף מים חמים / קפה, כפית בכל פעם, עד הבצק דליל לתוך משחה. אתה תמיד יכול להוסיף עוד נוזלים, אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
7
הוסף לאט ולתת לכל תוספת לערבב באופן מלא לפני הוספת יותר. כאשר התערובת מגיעה עקביות דמוי ציפוי, להשתמש מרית כדי לגרד אותו החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
העברה לשקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד, או שקית Ziploc חובה כבדה עם חור זעיר דקר בפינה. צינור איזה עיצוב על גבי כל עוגייה. עיצוב חזק של קורנלי נותן את הרושם של אוראו. אבל כל דבר יעשה, יש לי כיף עם העיצובים שלך!
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
עוגיות אוריאועוגיות אוריאו
9
לאחר העוגיות מעוטרות, אופים במשך כ 12 דקות, או עד המשרד למגע. אם לתנור שלך יש אלמנט חימום לא אחיד, סובב את יריעות העוגיות לאחר שש דקות. לאחר העוגיות אפו, מגניב ביסודיות, ישירות על מדף הקירור.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי להפוך את המילוי: עם מערבל יד או לעמוד, קרם יחד קיצור / חמאה, אבקת סוכר, וניל, ומלח. קרם במהירות בינונית במשך חמש דקות; השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה למטה מעת לעת. זמן הערבוב הארוך aerates המילוי, מה שהופך אותו לבן במיוחד פחות גרגירים. באמצעות מרית, להעביר את המילוי שקית מאפה מצויד קצה רגיל. לחלופין, חלק עם כף גלידה בגודל מלון-baller, או באמצעות שקית Ziploc עם הפינה חתוכה כמו שקית מאפה מאולתרת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
מלוןמלון
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
כדי להרכיב את העוגיות: הפוך חצי הוופלים הפוך. על כל אחד, צינור או כף 1 של מילוי (במיוחד: 1/4 עוז עבור Stuf כפול, 1/8 אונקיה עבור רגיל) ישירות למרכז. כדי לסיים, העליון עם הוופלים הנותרים ולחץ למטה עם האצבעות שלך, החלת לחץ אפילו מאוד כך המילוי יתפשט באופן אחיד על פני העוגייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מעבירים עוגיות למיכל אטום ומקררים במשך כמה שעות. זה קריטי. לאחר הצלפה המילוי, זה יהיה די רך. קירור זה (במיוחד אם אתה משתמש בחמאה) יהיה לחזק את המילוי, שחזור המרקם הנכון שלה, ומליטה אותו עם הוופלים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניותעוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
13
לשרת.