Fauxreos
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Fauxreos. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 93 קלוריות. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, אבקת סוכר, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מהדורה מוגבלת חג Fauxreos (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגיות: באמצעות מערבל יד או לעמוד מוגדר למהירות בינונית, שמנת יחד חמאה, הן סוכרים, מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, אבקת אספרסו, ותמצית וניל עד בשילוב. עם מיקסר עדיין פועל, להוסיף חלמונים ביצה אחד בכל פעם. לאחר incorporated, לכבות מערבל לגרד קערה עם מרית גומי.
הפעל מערבל להגדרה הנמוכה ביותר שלה. לזרוק קמח וקקאו בבת אחת. התערובת תהיה נוקשה. המשך לערבב עד המדים. כבה את המיקסר. השתמש מרית כדי לגרד את הבצק מהקערה ללוש קלות כדי ליצור כדור חלק. השתמש בידיים שלך כדי לשטח לתוך דיסק. אתה יכול להתחיל לגלגל את הבצק מיד, או שאתה יכול לעטוף אותו עם פלסטיק ומקרר עד שבוע.אם שמרת את הבצק בקירור, תן לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לרכך לפני שמתחילים להתגלגל.
מחממים תנור ל 350°. לנפות כמה אבקת קקאו על הדלפק (באמצעות קקאו במקום קמח נותן Fauxreos הצבע הכהה הייחודי שלהם). השתמש מערוך לגלגל את הבצק עד 1/8 " עובי. כאשר סיים, להחליק מרית מתכת בין הבצק לדלפק כדי לשחרר. זה ימנע מהעוגיות להידבק.2 "חותך עגול עושה מושלם" אוריאו " אבל להשתמש בכל חותך שאתה אוהב.
חותכים את העוגיות ולהשתמש מרית מתכת להרים ולהעביר גיליון עוגיות.מסדרים עוגיות על דף עוגיות ungreased. (אם גיליון העוגיות הוא dinged למעלה או אחיד, קו עם נייר קלף ראשון.) העוגיות לא יתפשטו במהלך האפייה, ולכן הם עשויים להיות מסודרים די קרוב זה לזה. תניח את הסדינים בצד.
לאסוף, ללוש, מחדש לגלגל את שאריות הבצק שנותרו, כמו כן חיתוך וסידור על גיליון עוגיות. כדי להוסיף מרקם לעוגיות, מניחים את כל הבצק שנותר בקערת ערבוב.
מערבבים עם מערבל יד או לעמוד ולהוסיף כ 1 כפית של מים חמים או קפה. המשך להוסיף מים חמים / קפה, כפית בכל פעם, עד הבצק דליל לתוך משחה. אתה תמיד יכול להוסיף עוד נוזלים, אבל אתה לא יכול לקחת את זה משם.
הוסף לאט ולתת לכל תוספת לערבב באופן מלא לפני הוספת יותר. כאשר התערובת מגיעה עקביות דמוי ציפוי, להשתמש מרית כדי לגרד אותו החוצה.
העברה לשקית צנרת מצויד קצה קטן מאוד, או שקית Ziploc חובה כבדה עם חור זעיר דקר בפינה. צינור איזה עיצוב על גבי כל עוגייה. עיצוב חזק של קורנלי נותן את הרושם של אוראו. אבל כל דבר יעשה, יש לי כיף עם העיצובים שלך!
לאחר העוגיות מעוטרות, אופים במשך כ 12 דקות, או עד המשרד למגע. אם לתנור שלך יש אלמנט חימום לא אחיד, סובב את יריעות העוגיות לאחר שש דקות. לאחר העוגיות אפו, מגניב ביסודיות, ישירות על מדף הקירור.
כדי להפוך את המילוי: עם מערבל יד או לעמוד, קרם יחד קיצור / חמאה, אבקת סוכר, וניל, ומלח. קרם במהירות בינונית במשך חמש דקות; השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה למטה מעת לעת. זמן הערבוב הארוך aerates המילוי, מה שהופך אותו לבן במיוחד פחות גרגירים. באמצעות מרית, להעביר את המילוי שקית מאפה מצויד קצה רגיל. לחלופין, חלק עם כף גלידה בגודל מלון-baller, או באמצעות שקית Ziploc עם הפינה חתוכה כמו שקית מאפה מאולתרת.
כדי להרכיב את העוגיות: הפוך חצי הוופלים הפוך. על כל אחד, צינור או כף 1 של מילוי (במיוחד: 1/4 עוז עבור Stuf כפול, 1/8 אונקיה עבור רגיל) ישירות למרכז. כדי לסיים, העליון עם הוופלים הנותרים ולחץ למטה עם האצבעות שלך, החלת לחץ אפילו מאוד כך המילוי יתפשט באופן אחיד על פני העוגייה.
מעבירים עוגיות למיכל אטום ומקררים במשך כמה שעות. זה קריטי. לאחר הצלפה המילוי, זה יהיה די רך. קירור זה (במיוחד אם אתה משתמש בחמאה) יהיה לחזק את המילוי, שחזור המרקם הנכון שלה, ומליטה אותו עם הוופלים.