Fennel זרע פוקצ'ה עם זיתים קלמטה
המתכון Focaccia זרע שומר עם זיתים Kalamatan יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. ללחם הזה יש 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים חמים, זיתים kalamatan; 2/3 כוס, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט תפוז שומר עם זיתים ומיקרוגנרט, רוזמרין וקלמטה פוקצ'ה, ו זית Kalamatan ורוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח ושמרים בקערה 8 עד 10 כוסות. באמצעות כף עץ, מערבבים במים 3/4 כוס; להכות עד צורות בצק רך חלקה, כ 3 דקות. לגרד את הצדדים של קערה. לכסות עם פלסטיק; לתת לעמוד 30 דקות. תירגע בן לילה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני המשך.
מערבבים 1/4 כוס מים חמים ושמרים בקערה גדולה.
הוסף starter ו 1 כוס בתוספת 2 כפות מים קרים. באמצעות כף עץ, מערבבים starter ומים 1 דקה (תערובת ייראה חלבי קצף).
מערבבים 1 1/2 כפות שמן, 4 כפיות מלח, חלב ושומר.
מוסיפים 3 1/3 כוסות קמח לחם, כ 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד צורות בצק רך מאוד דביק.
ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח עד הבצק מגיע יחד אבל הוא עדיין דביק, זרועים יותר קמח התרופפות בצק מפני השטח עם מגרד מאפה, על 5 דקות. חזור לאותה קערה. לכסות עם פלסטיק; לנוח עד מוצק פחות דביק, על 20 דקות.
ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח עד גמיש וגמיש, זרועים קמח כדי למנוע דבק, על 5 דקות. לדחוף בצק החוצה לריבוע 12 אינץ'.
מפזרים 2/3 כוס זיתים קצוצים; בצק לקפל זיתים. ללוש בעדינות כדי להפיץ זיתים; צורה לכדור.
שמן קערה גדולה עם 1/2 שמן כפות.
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
תן לבצק לעלות עד שכמעט הוכפל בנפח, בערך 1 שעה. לחשוף; לקפל קצוות בצק לכיוון המרכז. הפוך בצק, משחרר קצת אוויר אבל מתנפח מעט ככל האפשר. כיסוי; תן לעלות עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 425°f. שמן 17x11 אינץ ' אפייה וקו עם נייר קלף. להפוך את הבצק למחבת. בלי לרוקן את הבצק, בעדינות למתוח לדחוף את הבצק כדי לכסות את המחבת. אם הבצק קופץ בחזרה, תן לנוח 5 דקות, ואז למתוח. חזור על מנוחה ומתיחה עד הבצק נשאר במקום. לחץ זיתים לרבעים על פני השטח. בצק הזחה עם קצות אצבעות בכמה מקומות.
תן לעלות עד נפוח, כ -20 דקות.
מפזרים בצק עם 1 כפית מלח.
שימי מחבת בתנור. תרסיס תנור עם מים 8 פעמים. סגור דלת דקה אחת. לפתוח ולרסס כמה פעמים יותר. סגור את הדלת; לאפות פוקצ ' ה 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
אופים פוקצ ' ה עד הזהב וקשוח, על 12 דקות יותר. פוקצ ' ה מגניב על המדף 30 דקות.