קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

Fennel זרע פוקצ'ה עם זיתים קלמטה

Fennel זרע פוקצ'ה עם זיתים קלמטה
המתכון Focaccia זרע שומר עם זיתים Kalamatan יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. ללחם הזה יש 339 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים חמים, זיתים kalamatan; 2/3 כוס, שמרים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סלט תפוז שומר עם זיתים ומיקרוגנרט, רוזמרין וקלמטה פוקצ'ה, ו זית Kalamatan ורוזמרין פוקצ'ה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קמח ושמרים בקערה 8 עד 10 כוסות. באמצעות כף עץ, מערבבים במים 3/4 כוס; להכות עד צורות בצק רך חלקה, כ 3 דקות. לגרד את הצדדים של קערה. לכסות עם פלסטיק; לתת לעמוד 30 דקות. תירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני המשך.
1
מערבבים 1/4 כוס מים חמים ושמרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד 5 דקות.
3
הוסף starter ו 1 כוס בתוספת 2 כפות מים קרים. באמצעות כף עץ, מערבבים starter ומים 1 דקה (תערובת ייראה חלבי קצף).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מערבבים 1 1/2 כפות שמן, 4 כפיות מלח, חלב ושומר.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים 3 1/3 כוסות קמח לחם, כ 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד צורות בצק רך מאוד דביק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח עד הבצק מגיע יחד אבל הוא עדיין דביק, זרועים יותר קמח התרופפות בצק מפני השטח עם מגרד מאפה, על 5 דקות. חזור לאותה קערה. לכסות עם פלסטיק; לנוח עד מוצק פחות דביק, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
ללוש בצק בעדינות על משטח מקומח עד גמיש וגמיש, זרועים קמח כדי למנוע דבק, על 5 דקות. לדחוף בצק החוצה לריבוע 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מפזרים 2/3 כוס זיתים קצוצים; בצק לקפל זיתים. ללוש בעדינות כדי להפיץ זיתים; צורה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
שמן קערה גדולה עם 1/2 שמן כפות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מוסיפים בצק; פונים למעיל. מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
תן לבצק לעלות עד שכמעט הוכפל בנפח, בערך 1 שעה. לחשוף; לקפל קצוות בצק לכיוון המרכז. הפוך בצק, משחרר קצת אוויר אבל מתנפח מעט ככל האפשר. כיסוי; תן לעלות עד כמעט הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 425°f. שמן 17x11 אינץ ' אפייה וקו עם נייר קלף. להפוך את הבצק למחבת. בלי לרוקן את הבצק, בעדינות למתוח לדחוף את הבצק כדי לכסות את המחבת. אם הבצק קופץ בחזרה, תן לנוח 5 דקות, ואז למתוח. חזור על מנוחה ומתיחה עד הבצק נשאר במקום. לחץ זיתים לרבעים על פני השטח. בצק הזחה עם קצות אצבעות בכמה מקומות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תן לעלות עד נפוח, כ -20 דקות.
14
מפזרים בצק עם 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
15
שימי מחבת בתנור. תרסיס תנור עם מים 8 פעמים. סגור דלת דקה אחת. לפתוח ולרסס כמה פעמים יותר. סגור את הדלת; לאפות פוקצ ' ה 15 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
אופים פוקצ ' ה עד הזהב וקשוח, על 12 דקות יותר. פוקצ ' ה מגניב על המדף 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®