קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

Floribbean " דקר עם פלפל אדום-ריבה פפאיה

Floribbean
Floribbean " דקר עם פלפל אדום-ריבה פפאיה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קשיו קלויים יבש, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין ריבה, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
2
מערבבים מים, סוכר, חומץ יין אדום, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
להוסיף תערובת פלפל פריך; לבשל 7 דקות או עד מעובה מופחת 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
4
הסר מהחום; מערבבים במיץ ליים. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
5
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
כדי להכין דקר, למקם את panko, קוקוס, אגוזי קשיו במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד קשיו הם קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דקרדקר
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
7
מניחים תערובת panko בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
8
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת; מניחים חלבונים ביצה בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
9
מפזרים פילה עם 1/8 כפית מלח ופלפל שחור. לדלות פילה 1 בקמח. לטבול פילה לתוך חלבוני ביצה; לדלות בתערובת panko, בעדינות לחיצה על ציפוי על פילה לדבוק. חזור על ההליך עם פילה הנותרים, קמח, חלבונים ביצה, תערובת panko.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
10
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הוסף פילה; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה על התחתונה. הפוך פילה מעל; לעטוף את הידית של מחבת עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מגישים מיד עם ריבה וליים טריזים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
ריבהריבה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.