Focaccia Alla Genovese
Focaccian Alla Genovese הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קמח לחם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני alla Genovese, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו Genovese Cannelloni.
הוראות
מניחים 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה, ומפזרים שמרים על פני השטח.
בואו לעמוד עד שמרים נספג, על 10 דקות.
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, ויוצקים את המים הקרים, תערובת שמרים, 1 כף שמן זית, וביגה. מערבבים יחד באמצעות כף עץ חסון.
כאשר הבצק מגיע יחד, להפוך על משטח משוריין, ללוש במרץ במשך כ -20 דקות. קח כמה הפסקות 1 עד 2 דקות אם אתה רוצה. הבצק יהיה קצת דביק עד שהוא ללוש באופן מלא. טופס בצק לכדור. לשפשף את החלק הפנימי של קערה נקייה עם שמן, ומניחים את הבצק בו. הסתובב לצפות את הכדור בשמן. מכסים במגבת ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל. זה ייקח בערך 1 1/2 שעות.
אגרוף למטה את הבצק על ידי קיפול הקצוות למרכז ולהפוך אותו כך העליון הוא שוב חלק. מכסים את הקערה שוב, ולתת את הבצק לעלות בפעם שנייה עד הוכפל, על 45 דקות.
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח בעדינות להשתטח לתוך ריבוע 8 אינץ ' באמצעות כפות הידיים. לכסות ולתת לעלות שוב.
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים אבן אפייה בתנור בזמן שהוא מתחמם. אבק אופים לקלף עם קמח תירס, בעדינות להחליק אותו מתחת לכיכר הבצק. השתמש באצבעות שלך כדי להפוך את משטח גומות על ידי לחיצה עליהם על 3/4 של הדרך למטה לתוך הבצק. ערפל עם מים.
מפזרים מעט קמח תירס על פני השטח של אבן האפייה. החלק את הריבוע מעל הקליפה על אבן האפייה. ערפל קצת מים לתנור החם, וסוגר במהירות את הדלת.
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב.
הסר מהתנור כדי להתקרר על מתלה תיל.
מברשת את פני השטח עם שמן זית שנותר בעוד foccacia הוא עדיין חם.