קושימומחה
מוכן ב19 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

Focaccia Alla Genovese

Focaccia Alla Genovese
Focaccian Alla Genovese הוא טבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, קמח לחם, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 19 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: לינגוויני alla Genovese, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו Genovese Cannelloni.

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס מים חמים בקערה קטנה, ומפזרים שמרים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד עד שמרים נספג, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
3
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה. הפוך באר במרכז, ויוצקים את המים הקרים, תערובת שמרים, 1 כף שמן זית, וביגה. מערבבים יחד באמצעות כף עץ חסון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
קערהקערה
4
כאשר הבצק מגיע יחד, להפוך על משטח משוריין, ללוש במרץ במשך כ -20 דקות. קח כמה הפסקות 1 עד 2 דקות אם אתה רוצה. הבצק יהיה קצת דביק עד שהוא ללוש באופן מלא. טופס בצק לכדור. לשפשף את החלק הפנימי של קערה נקייה עם שמן, ומניחים את הבצק בו. הסתובב לצפות את הכדור בשמן. מכסים במגבת ולתת לעלות בטמפרטורת החדר עד הוכפל בגודל. זה ייקח בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
אגרוף למטה את הבצק על ידי קיפול הקצוות למרכז ולהפוך אותו כך העליון הוא שוב חלק. מכסים את הקערה שוב, ולתת את הבצק לעלות בפעם שנייה עד הוכפל, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח בעדינות להשתטח לתוך ריבוע 8 אינץ ' באמצעות כפות הידיים. לכסות ולתת לעלות שוב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים אבן אפייה בתנור בזמן שהוא מתחמם. אבק אופים לקלף עם קמח תירס, בעדינות להחליק אותו מתחת לכיכר הבצק. השתמש באצבעות שלך כדי להפוך את משטח גומות על ידי לחיצה עליהם על 3/4 של הדרך למטה לתוך הבצק. ערפל עם מים.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים מעט קמח תירס על פני השטח של אבן האפייה. החלק את הריבוע מעל הקליפה על אבן האפייה. ערפל קצת מים לתנור החם, וסוגר במהירות את הדלת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד העליון הוא חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור כדי להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
12
מברשת את פני השטח עם שמן זית שנותר בעוד foccacia הוא עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.