קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות72
ציון בריאות0
מגזין

Fritters קרנבל ונציאני (Frappe)

Fritters קרנבל ונציאני (Frappe)
Fritters קרנבל ונציאני (Frappe) עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מתכון זה מספק 72 מנות. עם 36 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 7%. מתכונים דומים: פריטרים אורז קרנבל, עוגת דלעת Frappe / דלעת וקרם Frappe, ו עוגת קרנבל.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה או קיצור וסוכר בקערה גדולה עד רכות. הכה בביצה והברנדי. הכה במלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ברנדיברנדי
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את הקמח ומכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מעבירים את הבצק למשטח עבודה משוריין קלות ולשים עד לקבלת בצק רך. ליצור את הבצק לכדור. מחלקים את הבצק ל 4 חתיכות שוות. לעצב את חתיכות הבצק לכדורים. עוטפים את כדורי הבצק בניילון נצמד ומקררים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
עבודה עם כדור בצק 1 בכל פעם, לגלגל את כדור הבצק לתוך סיבוב בקוטר 12 אינץ ' (הבצק צריך להיות דק מאוד וכמעט שקוף). באמצעות חותך מאפה מחורץ, לקצץ את הקצוות כדי ליצור צורה מרובעת.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
6
חותכים את הבצק לרצועות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
חותכים כל רצועה במחצית לרוחב כדי ליצור רצועות 5 אינץ ' ארוך. בעדינות למתוח את הרצועה בעדינות, כך שיש לך מספיק בצק לקשור קשת. חזור עם רצועות בצק שנותרו. לאסוף את שאריות הבצק, ולאחר מכן rerolll ולחתוך אותם כדי להפוך מאפי עניבת פרפר נוספים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
8
קו גיליון אפייה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
9
מחממים את השמן במחבת כבדה גדולה על אש בינונית עד 375 מעלות F. עובדים בקבוצות, מטגנים את המאפים עד שהם מתנפחים והופכים לזהב, הופכים פעם אחת, בערך 2 דקות בסך הכל. באמצעות מלקחיים, להעביר את המאפים אל נייר נייר נייר מצופה מצופה נייר גיליון אפייה כדי לנקז את השמן העודף. בעוד עדיין חם, אבק את המאפים בנדיבות עם סוכר ממתקים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
10
המאפים יכולים להתבצע 2 ימים קדימה. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.