קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 25 דק.
מנות160
ציון בריאות3
מגזין

Fritters רובן

Fritters רובן
זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו Fritters רובן, chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas, ו כיסוני תרד, איך להכין כיסוני תרד / palak pakoras (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מניחים את חזה הבקר במחבת גדולה עם תיבול כבישה ומספיק מים כדי למלא את המחבת באמצע הדרך. לכסות ולבשל במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בואו להתקרר חלקית, ולאחר מכן לקרר כדי להתקרר לחלוטין (לפחות 3 שעות בסך הכל אם אתה חותך את חזה הבקר לחתיכות, או לילה אם קירור כולו).
6
קוביות בריסקט פירה במעבד מזון עד צורות להדביק (כמה גושים הם בסדר).
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים את הכרוב הכבוש, גבינת שמנת וגבינה שוויצרית ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לתוך כדורים קטנים בגודל של כדורי גולף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
8
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
בשלושה מיכלים נפרדים לשים את הקמח, חלב חמאה ופירורי לחם panko מעורבב עם פטרוזיליה טרייה. קח כדור ומעיל בקמח, לדלות בחמאה ולאחר מכן מעיל בפירורי הלחם. חזור עם הספירות הנותרות. מטגנים בקבוצות ... מוודאים שכל הטוגנים שקועים ... עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מפאלדי טרי אם אפשרמפאלדי טרי אם אפשר
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
מגישים את הטוגנים עם גרגר דבש חרדל ברוטב חזרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
חרדל דבשחרדל דבש
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
12
מערבבים יחד את המיונז, דבש, חרדל דיז ' ון, חזרת, חרדל מלא גרגר, חומץ אורז, חרדל יבש ושום מגורען בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
אבקת חרדלאבקת חרדל
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה