Fritters רובן
זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-25 דקות. נסו Fritters רובן, chickpea fritters, איך לעשות chickpea fritters / chana vadas, ו כיסוני תרד, איך להכין כיסוני תרד / palak pakoras (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מדחום לטיגון עמוק
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את חזה הבקר במחבת גדולה עם תיבול כבישה ומספיק מים כדי למלא את המחבת באמצע הדרך. לכסות ולבשל במשך 3 שעות.
בואו להתקרר חלקית, ולאחר מכן לקרר כדי להתקרר לחלוטין (לפחות 3 שעות בסך הכל אם אתה חותך את חזה הבקר לחתיכות, או לילה אם קירור כולו).
קוביות בריסקט פירה במעבד מזון עד צורות להדביק (כמה גושים הם בסדר).
מוסיפים את הכרוב הכבוש, גבינת שמנת וגבינה שוויצרית ומערבבים היטב. לעצב את התערובת לתוך כדורים קטנים בגודל של כדורי גולף; להפריש.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן צמחי כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
בשלושה מיכלים נפרדים לשים את הקמח, חלב חמאה ופירורי לחם panko מעורבב עם פטרוזיליה טרייה. קח כדור ומעיל בקמח, לדלות בחמאה ולאחר מכן מעיל בפירורי הלחם. חזור עם הספירות הנותרות. מטגנים בקבוצות ... מוודאים שכל הטוגנים שקועים ... עד חום זהוב, 3 עד 5 דקות.
מגישים את הטוגנים עם גרגר דבש חרדל ברוטב חזרת בצד.
מערבבים יחד את המיונז, דבש, חרדל דיז ' ון, חזרת, חרדל מלא גרגר, חומץ אורז, חרדל יבש ושום מגורען בקערה גדולה.