קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות58
מגזין

Fritto Misto עם מטבל אנשובי

Fritto Misto עם מטבל אנשובי
ייתכן שפריטו מיסטו עם מטבל אנשובי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 597 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו בטטה, מיץ לימון, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Fritto Misto, Fritto Misto, ו Fritto Misto (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף 2 ביצים, 3 כוסות חלב 1 כפית מלח בקערה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
לטאטא את שאר 2 ביצים וחלב 3 כוסות, ו 1 כפית מלח בקערה רדודה אחרת. פרפר שרימפס עם סכין חדה קטנה, חיתוך לאורך העקומה מלמעלה עד זנב כמעט כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את השרימפס והדיונון לאחד הקערות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הבצל, הכרובית ואת הבטטה לקערה השנייה. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד שיהיה מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים, להפוך את הטבילה: ערימת אנשובי, פטרוזיליה וצלפים על קרש חיתוך, ולאחר מכן לקצוץ ולרסק אותם לתוך להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
מעבירים לקערה יחד עם מיץ לימון ופלפל אדום. בהדרגה להוסיף את שמן הזית, לטאטא עד emulsified. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ממלאים טיגון עמוק לקו המילוי עם חצי שמן בוטנים וחצי שמן זית; מחממים ל 375 מעלות F. קו 3 אפייה עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מערבבים את הקמח, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בצלחת רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
הסר את טבעות הבצל מתערובת החלב ודלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
10
הוסף לסל הטיגון יחד עם פרוסת לימון וספריג רוזמרין. מטגנים עד פריך, על 5 דקות (לכסות אם הטיגון שלך יש מכסה). הרם את הסל, המאפשר את השמן העודף כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
11
מעבירים את טבעות הבצל לאחד מסדינים האפייה מוכן ולשמור חם בתנור. חזור עם הכרובית בטטה, ציפוי ומטגן אותם בקבוצות והוספת פרוסת לימון ו sprig רוזמרין לכל אצווה. (ודא השמן מגיע לפחות 365 מעלות F בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מעבירים את הירקות לסדינים אפייה מוכן ולשמור חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מעיל ומטגנים את השרימפס והדיונון בקבוצות קטנות באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דיונוןדיונון
14
מפזרים את מיסטו פריטו עם מלח בזמן שהוא חם ולהעביר למגש.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
15
תגיש עם המטבל.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
16
צילום: אנה ויליאמס

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1ראשכרובית רומנסקה (או 1/2 ראש כרובית רגילה), פרחים לחתוך לחתיכות 2 אינץכרובית רומנסקה (או 1/2 ראש כרובית רגילה), פרחים לחתוך לחתיכות 2 אינץ4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים1מיץ לימוןמיץ לימון8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1לימון, דק פרוס לתוך סיבוביםלימון, דק פרוס לתוך סיבובים8פילהפילה אנשובי מלא בשמן, שטוףפילה אנשובי מלא בשמן, שטוף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8שרימפס וורידיםשמן זית לטיגוןשמן זית לטיגון8שרימפס וורידיםשמן בוטנים, לטיגוןשמן בוטנים, לטיגון8שרימפס וורידיםפלפל טחון טריפלפל טחון טרי1כף. חומץ ביין אדוםבצל אדום, לחתוך לטבעות 1/2 אינץבצל אדום, לחתוך לטבעות 1/2 אינץ1צביטהקורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום8ענפים גדוליםבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שרימפס, קלופים וטבועים, זנבות שלמים.שרימפס, קלופים וטבועים, זנבות שלמים.454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דיונון ניקה, לחתוך לטבעות 1/4 אינץ ' וזרועותדיונון ניקה, לחתוך לטבעות 1/4 אינץ ' וזרועות1כף. חומץ ביין אדוםבטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/4 סיבובים אינץבטטה, קלופים וחותכים לתוך 1/4 סיבובים אינץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת