Gardein " עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון
Gardein" עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 84 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 1328 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 23 אוהדים. אם יש לך איזון כדור הארץ, שיני שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 84%. נסו Gardein " עוף " Scaloppini עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה, ועוגות אטריות אודון, אטריות אודון ווק עם רוטב בוטנים, ו קערת אטריות אודון צמחונית עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את עוגות אטריות אודון: מחממים את התנור ל 93°.
הסר את הפלסטיק מן האטריות, שמירה על אטריות ארוזות היטב. באמצעות חותך עגול 3 אינץ ' או עובש טבעת, לחתוך סיבוב אחד של אטריות מכל חבילה.
מניחים מחבת sauté גדולה על חום גבוה.
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמן והחום במשך 30 שניות, נזהרים לא לתת לו לעשן. זה ייצור אפקט nonstick.
מוסיף את עוגות אטריות ומטגנים עד השחמה ופריך משני הצדדים, תיבול עם מלח ופלפל כפי שהם מבשלים, על 3 דקות לכל צד.
הסר לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת והכניס לתנור כדי להתחמם.
הפוך את העוף: לשטח את השדיים Gardein עם היד שלך כדי 1/2 אינץ ' עבה, ואז לחתוך כל אחד 3 חתיכות. מתבלים במלח ופלפל, ואז חופרים בקמח.
מחק את המחבת שהשתמשת בה לעוגות האטריות והוסף 2 כפות שמן.
חום מעל חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את חתיכות Gardein ומבשלים עד השחמה, על 3 דקות בכל צד.
מוסיפים את שאריות 2 כפות שמן, מחממים על אש בינונית, ואז מוסיפים את הפטריות ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך. Deglaze המחבת עם סאקה ומבשלים עד מופחת בחצי, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את המניה ומבשלים עוד 2 דקות.
הסר מן החום לטאטא איזון כדור הארץ 1 כף בכל פעם, לטאטא כל הזמן, כך הרוטב לא להפריד. מערבבים בעירית. החזר את הגרדיין למחבת וזרוק אותו עם הרוטב. לכסות כדי להתחמם בזמן שאתה עושה את יורה אפונה.
מניחים מחבת sauté בינונית מעל חום בינוני.
מפזרים את התחתית עם קמצוץ של מלח וחום במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמן והחום במשך 30 שניות, נזהרים לא לתת לו לעשן.
מוסיף את השום ואת sauté במשך 30 שניות.
מוסיף את המניות ואת יורה אפונה ו sauté במשך 3 עד 5 דקות, עד נבול.
מניחים עוגת אטריות במרכז כל צלחת. למעלה כל עוגה עם כפית של יורה אפונה, ואז למעלה יורה אפונה עם 3 חתיכות של Gardein. כפית קצת רוטב סאקי ופטריות על Gardein ולטפטף אותו סביב הצלחת.
מקשטים עם microgreens ומגישים מיד.
אטריות אודון מבושלות (לא מיובשות) זמינות באריזות פלסטיק בחלק המקורר של חנויות מכולת אסיאתיות. חלקם נמכרים בשקיות של 3 מנות בודדות עם מעטפת של תבלינים, אשר לא ישמשו במתכון זה.
מהטבח המודע: מתכונים טעימים ללא בשר שישנו את הדרך בה אתם אוכלים על ידי טל רונן. © 2009-טל רונן ומלצ ' ר מדיה. תמונות של לינדה לונג. פורסם על ידי ויליאם מורו, חותם של הארפר