Gazpacho עם שרימפס פפריקה בגריל קרוטונים שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 836 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 70 אוהדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לכם פלפל, מלפפון חממה, חומץ יין שריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו שרימפס שום ופפריקה, גספצ'ו עם שרימפס לימון-שום, ו שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסחוט עודפי מים מלחם ולהוסיף לבלנדר עם עגבניות, מלפפונים, פלפל, בצל ושום. מחית את החומרים עד בשילוב אבל עדיין מעט עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים את מיץ העגבניות, הסוכר, 1 ½ כפיות פפריקה, חומץ, 2 כפות שמן זית ומיץ לימון. דופק שוב, רק עד לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון
3
העברה למיכל resealable ולמרק במקרר לפחות 2 ועד 4 שעות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן זית, נשאר 1 כפית פפריקה, נשאר 1 כפית חומץ וקיין. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק מעיל ומקרר עד שעה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
הכן קישוטים על ידי חיתוך עגבניות נוספות, מלפפונים, פלפלים ובצל.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם, ומשאירים שטח ללא חום ישיר. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.