Gazpacho פירות אבן עם צדפות
גספצ'ו עם צדפות עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 185 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא את פפר, שאלוט, שזיפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב, צדפות ים מושחרות מעל גרגירי אבן-קרקע עם Beurre Blanc וניל, ו עוגת פירות אבן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את האפרסקים, שזיפים, אבטיח, שום, שאלוט, וחומץ במעבד Vitamix, בלנדר או מזון. תהליך על גבוה עד חלקה שמנת, ואז להפחית את המהירות ואת טפטוף בשמן זית 1 כוס עד משולב לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד להתקרר במקרר. קדימה, לקרר 4 קערות מרק זכוכית בזמן שאתה בזה.
מחממים התנור ל 325°. כאשר gazpacho הוא צונן, חום 2 כפות שמן זית במחבת ovenproof מעל חום בינוני גבוה. מתבלים בצדפות בנדיבות עם מלח ופלפל. לאחר שמן הזית מחליק בקלות על פני המחבת, בזהירות למקם את הצדפות במחבת לצרוב עד חום זהוב. אני אוהב שהצדפות בקושי מבושלות, אז אני צורב רק צד אחד. לאחר כ 2 דקות על הכיריים, לשים את כל הערכה ואת caboodle בתנור, מבלי להפוך את הצדפות; הם יצטרכו 2-3 דקות בתנור.
ממלאים כל קערת מרק צוננת עם מנה נדיבה של גספצ ' ו ו נסטלה צד אחד בכל קערה, צרוב בצד. קומץ של פלפל Espelette ואת זרזי קורנית ופריחה טפטוף של שמן זית פירותי הוא כל מה שאתה צריך.
Reprinted with permission from Seamus Mullen ' s Hero Food by Seamus Mullen, © 2012 Andrews McMeel Publishing