Gratin Dauphinois
Gratin Dauphinois נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 503 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עירית, מלח ופלפל, gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois, ו Gratin Dauphinois (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
להביא 2 כוסות של שמנת כבדה כדי מבשלים בסיר בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מלח ופלפל ומבשלים 3 דקות.
לשפשף את הצד לחתוך של שן שום על הקרקעית ואת הצדדים של תבשיל 8 אינץ ' או צלחת אפייה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת השמנת ואת החלק העליון עם קרם הנותרים גבינת Gruyere.
מפזרים עירית מעל, אם משתמשים.
אופים על תבנית אפייה עד תפוחי אדמה הם במכרז וגבינה זהובה חום מבעבע, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לנוח 10 דקות לפני ההגשה.