Gratin Dauphinois (תפוחי אדמה מסולסלים עם גבינה)
Gratin Dauphinois (תפוחי אדמה מסולסלים עם גבינה) נטול גלוטן, ומספק כ 7 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור פסחא. אם יש לך פלפל, חמאה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית תקציב מאוד. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו Gratin Dauphinois (תפוחי אדמה מסולסלים עם גבינה), תפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים, ו תפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' עם צדדים חתוכים של חצאי שום; להשליך שום. צלחת מעילים עם ספריי בישול.
מסדרים חצי תפוחי אדמה בצלחת, וטפטוף עם חצי החמאה.
מפזרים חצי מלח וחצי פלפל, ומעל עם חצי גבינה. חזור על השכבות.
מביאים חלב לרתיחה על אש נמוכה בסיר קטן; יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה.
אופים במשך 40 דקות או עד מכרז.