. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את החמאה בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מוסיף את הדלעת, תפוחי אדמה, שורש סלרי כרישה לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מחממים את המרק, קרם, טימין ואגוז מוסקט בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
יוצקים את תערובת המרק על הירקות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
אופים במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים במשך 40 דקות יותר, או עד חום זהוב והירקות רכים. (אם הירקות משחימים מהר מדי ב -25 הדקות הראשונות, מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף.)