. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים את החמאה בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מוסיף את הדלעת, תפוחי אדמה, שורש סלרי כרישה לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סכין קילוף
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מחממים את המרק, קרם, טימין ואגוז מוסקט בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
יוצקים את תערובת המרק על הירקות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6
אופים במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים במשך 40 דקות יותר, או עד חום זהוב והירקות רכים. (אם הירקות משחימים מהר מדי ב -25 הדקות הראשונות, מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף.)