Gratin ירקות שורש
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
מורחים את החמאה בתבנית אפייה 13x9x2 אינץ'.
מוסיף את הדלעת, תפוחי אדמה, שורש סלרי כרישה לתוך המנה מוכנה.
מחממים את המרק, קרם, טימין ואגוז מוסקט בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
יוצקים את תערובת המרק על הירקות וזורקים למעיל.
אופים במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים במשך 40 דקות יותר, או עד חום זהוב והירקות רכים. (אם הירקות משחימים מהר מדי ב -25 הדקות הראשונות, מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף.)