Gratin ירקות שורש
ירקות שורש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. אם יש לכם דלעת סקווש, תפוחי אדמה, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Gratin ירקות שורש, Gratin ירקות שורש, ו Gratin ירקות שורש.
הוראות
מורחים את החמאה בתבנית אפייה 13 x 9 x 2 אינץ'.
מוסיף את הדלעת, תפוחי אדמה, שורש סלרי כרישה למנה מוכנה.
מחממים את המרק, קרם, טימין ואגוז מוסקט בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני לרתיחה. מתבלים לפי הטעם.
יוצקים את תערובת המרק על הירקות וזורקים למעיל.
אופים במשך 25 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 177° ואופים במשך 40 דקות יותר, או עד חום זהוב והירקות רכים. (אם הירקות משחימים מהר מדי ב -25 הדקות הראשונות, מכסים את המנה באופן רופף בנייר כסף.)
בואו לעמוד במשך 10 דקות. * עצה לחיסכון בזמן: השתמש במנדולינה יפנית כדי לחתוך את תפוחי האדמה לעובי 1/8 אינץ'.