Gratin ירקות שורש
ירקות שורש עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 251 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה חלודה, שורש סלרי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שורש-ירקות מוקרמים, שורש-ירקות מוקרמים, ו שורש-ירקות מוקרמים.
הוראות
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
מקלפים גזר לבן וחותכים לרוחב באורך 3 אינץ 'עם סכין, ואז חותכים לאורכו סביב הליבה לפרוסות בעובי 1/8 אינץ' עם פורס (ליבת discard).
לקלף שורש סלרי וכל תפוחי האדמה (להכין תפוחי אדמה russet האחרון כדי למנוע שינוי צבע) ו חצי לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' עם מבצעה.
מוסיפים לגזר לבן יחד עם מלח, שום, פלפל, אגוז מוסקט, מרק, ו 1 3/4 כוסות שמנת, משליך לשלב.
העברה לצלחת gratin, מתפשט באופן שווה.
חותכים את פיסת נייר קלף או שעווה כדי להתאים רק בתוך צלחת גראטן, ואז חמאה 1 צד של קלף. מכסים את הירקות ישירות עם קלף, בצד חמאה למטה, ולאחר מכן לשים צלחת בתבנית אפייה רדודה (כדי לתפוס כל טיפות).
אופים עד gratin מבעבע בכל רחבי וירקות רכים כאשר פירסינג עם סכין, על 50 דקות. בטל קלף.
ממש לפני ההגשה, מטאטא preheat.
טפטוף העליון של gratin עם הנותרים 2 כפות קרם מטאטאים 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד השחמה, 2 עד 3 דקות.
* Gratin, ללא תוספת סופית של שמנת (2 כפות), יכול להיות אפוי (אבל לא צלוי) 6 שעות קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה באופן רופף. מחממים, מכוסים, בתנור שחומם מראש 204° עד חם, כ -30 דקות.
טפטוף עם קרם צלייה ממש לפני ההגשה.* אם אתה גם עושה ערמונים,שזיפים, ופנצ ' טה מלית לאפות מוקרם זה בשליש התחתון של תנור תוך מילוי אופה בשליש העליון.