Grenoblaise פורל עם טיאן של קישואים, עגבניות, תפוחי אדמה וסלט ירוק מעורב
Grenoblaise פורל עם טיאן של קישואים, עגבניות, תפוחי אדמה וסלט ירוק מעורב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 77 גרם של שומן, וסך הכל 1021 קלוריות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא חומץ שמפנייה, שמן זית, לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. וזה אדיר. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות & פיצה קישואים הדרך שלי יש עגבניות ירוקות מטוגנות, סלט ירקות מעורבבים עם פורל מעושן, פיסטוקים וחמוציות, ו ימי שני ללא בשר: סלט פסטה פסטו זוקיני עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן במחבת קטנה על חום גבוה בינוני, מטגנים את קוביות הלחם עד חום זהוב מכל הצדדים, מסירים לצלחת. מתבלים כל פילה משני הצדדים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מתבלים את הקמח במלח ופלפל לפי הטעם. לדלות כל פילה קלות על צד העור ברז של קמח נוסף.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רכז לימונדה מופשר, מחולק
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד לעישון בלבד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים כל פילה בצד קמח למטה בשמן ומבשלים עד חום זהוב. להפוך את הפילה ולהפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד מבושל.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הסר פילה לצלחת.
5
מוסיפים חמאה למחבת ומבשלים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים סגמנטים לימון ומיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימון
7
הסר מחבת מחום ומערבבים צלפים ופטרוזיליה. צלחת דגים העליון עם רוטב קרוטונים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מברשת צלחת אפייה 8 אינץ ' עם שמן זית ולסדר את הירקות בצלחת, לסירוגין שורות של ירקות שונים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
טפטוף כל שורה בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים שום פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
11
אופים במשך 30 עד 40 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור ומפזרים chervil ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Chervil
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
14
מניחים ירקות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
להקציף יחד את החרדל, חומץ ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
טפטוף בשמן זית וטאטא עד emulsified, להוסיף פלפל, ומתבלים עם מלח ופלפל.