קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

Gruyère ו פונדו סיידר

Gruyère ו פונדו סיידר
Gruyère ו פונדו סיידר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חומץ תפוחים תפוחים תפוחים, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Gruyère ו פונדו סיידר, פונדו Gruyere חגיגי, ו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חום כבד largeskillet מעל חום גבוה.
3
להוסיף kielbasa slices and sauté עד השחמה משני הצדדים, 2to 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
4
מעבירים לתבנית אפייה ולמקום בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
לזרוק גבינה וקורנפלור גדול לקערה. להביא סיידר קשה vinegarjust להתבשל בחום סיר בינוני overmedium. להפחית את החום נמוך בינוני (תערובת צריכה להיות בקושי מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
סיידר קשיחסיידר קשיח
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
להוסיף קומץ גבינה לבשלתערובת ריידר. מערבבים עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
7
מוסיפים את שאר הגבינה 1 קומץ בכל פעם, ערבוב עד נמס בין תוספות.להגדיל את החום בינוני פונדו cookuntil מתחיל בועה, stirringconstantly. מערבבים בקלבדוס. עונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
להעביר פונדו לסיר. הגדר fonduepot על גבי לעמוד; נר אור או מבער מחמם cannedheat. מסדרים פרוסות נקניק, פרוסות תפוח וקוביות לחם בעגלותסיר פונדו צד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
* סיידר תפוחים אלכוהוליים; זמין במחלקה של רוב הסופרמרקטים ובחנויות משקאות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1
התחל הפונדו שלך ב asaucepan על התנור-לא בפונדו פוט. אם התערובת נראית קצת גבשושית, לשמור ערבוב ולהגביר את החום קצת.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה