Gruyère ו פונדו סיידר
Gruyère ו פונדו סיידר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חומץ תפוחים תפוחים תפוחים, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Gruyère ו פונדו סיידר, פונדו Gruyere חגיגי, ו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
חום כבד largeskillet מעל חום גבוה.
להוסיף kielbasa slices and sauté עד השחמה משני הצדדים, 2to 3 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה ולמקום בתנור כדי להתחמם.
לזרוק גבינה וקורנפלור גדול לקערה. להביא סיידר קשה vinegarjust להתבשל בחום סיר בינוני overmedium. להפחית את החום נמוך בינוני (תערובת צריכה להיות בקושי מבעבע).
להוסיף קומץ גבינה לבשלתערובת ריידר. מערבבים עד גבינה מותכת.
מוסיפים את שאר הגבינה 1 קומץ בכל פעם, ערבוב עד נמס בין תוספות.להגדיל את החום בינוני פונדו cookuntil מתחיל בועה, stirringconstantly. מערבבים בקלבדוס. עונה עם פלפל.
להעביר פונדו לסיר. הגדר fonduepot על גבי לעמוד; נר אור או מבער מחמם cannedheat. מסדרים פרוסות נקניק, פרוסות תפוח וקוביות לחם בעגלותסיר פונדו צד ארוך.
* סיידר תפוחים אלכוהוליים; זמין במחלקה של רוב הסופרמרקטים ובחנויות משקאות.
התחל הפונדו שלך ב asaucepan על התנור-לא בפונדו פוט. אם התערובת נראית קצת גבשושית, לשמור ערבוב ולהגביר את החום קצת.