קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

Gruyère ו פונדו סיידר

Gruyère ו פונדו סיידר
Gruyère ו פונדו סיידר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 595 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סיידר תפוחים, חומץ תפוחים תפוחים תפוחים, תפוחים סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. נסו Gruyère ו פונדו סיידר, פונדו Gruyere חגיגי, ו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום כבד largeskillet מעל חום גבוה.
3
להוסיף kielbasa slices and sauté עד השחמה משני הצדדים, 2to 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקייהנקניקייה
4
מעבירים לתבנית אפייה ולמקום בתנור כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
לזרוק גבינה וקורנפלור גדול לקערה. להביא סיידר קשה vinegarjust להתבשל בחום סיר בינוני overmedium. להפחית את החום נמוך בינוני (תערובת צריכה להיות בקושי מבעבע).
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
סיידר קשיחסיידר קשיח
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
להוסיף קומץ גבינה לבשלתערובת ריידר. מערבבים עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מוסיפים את שאר הגבינה 1 קומץ בכל פעם, ערבוב עד נמס בין תוספות.להגדיל את החום בינוני פונדו cookuntil מתחיל בועה, stirringconstantly. מערבבים בקלבדוס. עונה עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
8
להעביר פונדו לסיר. הגדר fonduepot על גבי לעמוד; נר אור או מבער מחמם cannedheat. מסדרים פרוסות נקניק, פרוסות תפוח וקוביות לחם בעגלותסיר פונדו צד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
* סיידר תפוחים אלכוהוליים; זמין במחלקה של רוב הסופרמרקטים ובחנויות משקאות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1
התחל הפונדו שלך ב asaucepan על התנור-לא בפונדו פוט. אם התערובת נראית קצת גבשושית, לשמור ערבוב ולהגביר את החום קצת.
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה