Hamentashen של אמא עובדת
עובד Hamentashen של אמא יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. . אם יש לך ביצים, מים, שימורי פירות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Hamentashen, Hamentashen, ו Hamentashen-עוגיות לאביב.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה והקמח. מערבבים את הביצים והמים כדי ליצור בצק נוקשה. על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לעובי 1/8 אינץ'.
חותכים לתוך עיגולים עגולים 3 אינץ 'ומניחים 2 אינץ' בנפרד על גיליונות העוגיות מוכן.
מניחים כפית של מילוי למרכז של כל עוגייה וצובטים את הצדדים כדי ליצור שלוש פינות. להרטיב עם מים במידת הצורך.
אופים במשך 6 עד 8 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה קלה. אפשר לעוגיות להתקרר למשך 1 דקה על יריעות העוגיות לפני הסרת מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.