Hampton Place בשר טנדרלוין
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בשר קשור tenderloin, רוטב סויה לייט, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרק צדפות מזרח המפטון, פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, ו בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר? (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בצלחת רדודה גדולה או תיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top; להוסיף בשר בקר. לכסות או לאטום, ולהירגע 3 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר בשר מן המרינדה, השלכת המרינדה.
מפזרים מלח ופלפל על כל הצדדים של בשר בקר, ומניחים במחבת צלייה.
אופים, חשוף, ב 500 במשך 15 דקות. להפחית את החום ל 325, ולאפות 30 דקות יותר או במידה הרצויה של doneness. מכסים באופן רופף בנייר כסף, ולתת לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
* 3 כפות שמן שומשום ו 3 כפות שמן קנולה ניתן להחליף.
הערה: קשירת הפילה בחוט הקצב מאפשרת בישול אפילו יותר. אתה יכול לבקש מהקצב שלך לקשור את זה בשבילך.