קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

Hardez ® קלוי תירס Tamales עם שרימפס Chipotle

Hardez ® קלוי תירס Tamales עם שרימפס Chipotle
לכו לחנות ותרימו קליפות תירס, רוטב צ'יפוטלה מקסיקני, קמח מאסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סטייק צ'יפוטלה® הרדז, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Chipotle גבינה שרימפס מטבל תירס.

הוראות

1
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש (כ 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
תירס צלוי על גריל או תחת broiler עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
3
חותכים גרעינים מן הקורים.
4
עם מערבל לעמוד, להכות שומן / קיצור יחד עם 1/4 כוס חמאה עד אור מאוד (5 עד 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מערבבים מאסה ואבקת אפייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
6
תערובת קמח מאסה מכות לסירוגין ומניות עוף לתערובת שומן עם מיקסר חשמלי עד שכולם משולבים במלואם ואת התערובת היא להפיץ. מקפלים את התירס הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
קח כ 3 כפות של המסא ומקום באמצע 1 קליפות תירס. מקפלים את הקליפה לאמצע לעטוף סביב masa. מקפלים את הקצוות כדי להפוך את חבילה. השתמש רצועות קליפה לעשות עניבה ולקשור את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
8
מניחים tamales באוניית קיטור במשך 40 עד 45 דקות. בעוד tamales הם מהביל, לחמם מחבת עד בינוני גבוה ולהוסיף 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים שרימפס ולאחר מכן רוטב ומבשלים עד שהרוטב מחומם דרך והשרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
מגישים 2 או 3 tamales (הוסר מקליפות) למנה עם שרימפס ורוטב טפטף מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."