קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

Hardez ® קלוי תירס Tamales עם שרימפס Chipotle

Hardez ® קלוי תירס Tamales עם שרימפס Chipotle
לכו לחנות ותרימו קליפות תירס, רוטב צ'יפוטלה מקסיקני, קמח מאסה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. . עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: סטייק צ'יפוטלה® הרדז, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Chipotle גבינה שרימפס מטבל תירס.

הוראות

1
משרים קליפות תירס במים חמים עד גמיש (כ 2 שעות).
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירסקליפות תירס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
תירס צלוי על גריל או תחת broiler עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
חותכים גרעינים מן הקורים.
4
עם מערבל לעמוד, להכות שומן / קיצור יחד עם 1/4 כוס חמאה עד אור מאוד (5 עד 6 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מערבבים מאסה ואבקת אפייה יחד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
6
תערובת קמח מאסה מכות לסירוגין ומניות עוף לתערובת שומן עם מיקסר חשמלי עד שכולם משולבים במלואם ואת התערובת היא להפיץ. מקפלים את התירס הקלוי.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
גויה סאזוןגויה סאזון
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
קח כ 3 כפות של המסא ומקום באמצע 1 קליפות תירס. מקפלים את הקליפה לאמצע לעטוף סביב masa. מקפלים את הקצוות כדי להפוך את חבילה. השתמש רצועות קליפה לעשות עניבה ולקשור את החבילה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
מניחים tamales באוניית קיטור במשך 40 עד 45 דקות. בעוד tamales הם מהביל, לחמם מחבת עד בינוני גבוה ולהוסיף 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
TamalesTamales
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים שרימפס ולאחר מכן רוטב ומבשלים עד שהרוטב מחומם דרך והשרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
מגישים 2 או 3 tamales (הוסר מקליפות) למנה עם שרימפס ורוטב טפטף מעל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."