תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Harira (מרק שעועית מרוקאית). מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עגבניות, חומוס, גדילי זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק חרירה ועוף מרוקאי, מרק עדשים מרוקאי: חרירה, ו Harira (מרק עדשים מרוקאי).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את החומוס או עדשים, שאלוט, זעפרן, כורכום, זנגביל, עגבניות, רסק עגבניות, מלאי או מים, שמן זית, חצי כוסברה, וחצי פטרוזיליה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
סטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כורכום
עדשים
1/4 כוס שומן חזיר
זעפרן
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
הסר ½ כוס הנוזל ויוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
הוסף עוד נוזל אם זה נראה יותר מדי כמו משחה.
5
מקציפים את התערובת בחזרה לסיר הגדול. כמו כן, מוסיפים את הלימון וקורט של מלח ופלפל.