תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Harira (מרק שעועית מרוקאית). מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 301 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עגבניות, חומוס, גדילי זעפרן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מרק חרירה ועוף מרוקאי, מרק עדשים מרוקאי: חרירה, ו Harira (מרק עדשים מרוקאי).
הוראות
1
בסיר גדול, לשלב את החומוס או עדשים, שאלוט, זעפרן, כורכום, זנגביל, עגבניות, רסק עגבניות, מלאי או מים, שמן זית, חצי כוסברה, וחצי פטרוזיליה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
שמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כורכום
עדשים
1/4 כוס שומן חזיר
זעפרן
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
הסר ½ כוס הנוזל ויוצקים לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שאין גושים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
הוסף עוד נוזל אם זה נראה יותר מדי כמו משחה.
5
מקציפים את התערובת בחזרה לסיר הגדול. כמו כן, מוסיפים את הלימון וקורט של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
תן למרק לבשל במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק דלעת קרמי מקרטון
7
לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך. מצקת את המרק לקערות ומקשטת עם הכוסברה והפטרוזיליה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/4 כוס שומן חזיר
מרק דלעת קרמי מקרטון
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)