Harissa-בשר חזיר מצופה צלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Harissa מצופה בשר חזיר צלי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 698 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, בצל ירוק, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. מתכונים דומים: שום-עשבי תיבול קראון צלי של בשר חזיר, צלי טרי-טיפ מצופה אריסה, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.
הוראות
הסר את החזיר מהמקרר 1 שעה לפני הבישול. מחממים התנור ל 35
בקערה בינונית, לכסות את צ ' ילי עם מים חמים.
הניחו לעמידה עד שתתרככו, כ-15 דקות.
מעבירים את הצ ' ילי ו 1/2 כוס של נוזל השרייה שלהם לבלנדר.
מוסיפים את כל שן השום, 6 כפות שמן הזית, 2 1/2 כפיות מלח וכוסברה וקראווי. להתמזג עד חלקה.
להעביר את האריסה לקערה קטנה.
מורחים את קוביות לחם השיפון על תבנית אפייה גדולה וטוסט בתנור במשך 12 דקות, עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מעבירים את קוביות הלחם לקערה גדולה. במחבת גדולה, לחמם את 6 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הבצל הירוק ואת השום פרוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השום הוא זהב קל, על 4 דקות.
מוסיפים את התערובת לקוביות הלחם וזורקים; מוסיפים את משמשים, צימוקים ומרק עוף, מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
מעבירים את הרוטב לתבנית אפייה בגודל 8 1/2 על 11 אינץ ' ומכסים בנייר כסף.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
מניחים את החזיר על תבנית האפייה ומתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. צולים את החזיר במשך 30 דקות או עד שהחוץ מתחיל להשחים.
מורחים 1 כוס של האריסה בכל רחבי הצלי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ובשל במשך שעה ו-15 דקות ארוכות יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הצלי מגיע ל-14
הסר מהתנור ולתת את שאר הצלי על תבנית האפייה במשך 15 דקות.
בינתיים, אופים את המילוי בתנור במשך 15 דקות, עד התחמם.
להעביר את הצלי ללוח חיתוך.
טפטוף כל מיצי חזיר מן תבנית אפייה על ההלבשה. לצלות עד קריספ על גבי, על 2 דקות.
חותכים את החזיר בין הצלעות ומגישים עם הרוטב.
טפטוף עם כל מיצים שנותרו על קרש החיתוך. להעביר את האריסה הנותרת ליד השולחן.