קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות56
מגזין

Harissa-בשר חזיר מצופה צלי

Harissa-בשר חזיר מצופה צלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Harissa מצופה בשר חזיר צלי. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 698 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לכם צ'ילי אנצ' ו, בצל ירוק, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בצימוקים זהובים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוח מתפורר עם צימוקים זהובים כקינוח. מתכונים דומים: שום-עשבי תיבול קראון צלי של בשר חזיר, צלי טרי-טיפ מצופה אריסה, ו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר.

הוראות

1
הסר את החזיר מהמקרר 1 שעה לפני הבישול. מחממים התנור ל 35
מרכיבים שתצטרך
2
בקערה בינונית, לכסות את צ ' ילי עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3
הניחו לעמידה עד שתתרככו, כ-15 דקות.
4
מעבירים את הצ ' ילי ו 1/2 כוס של נוזל השרייה שלהם לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את כל שן השום, 6 כפות שמן הזית, 2 1/2 כפיות מלח וכוסברה וקראווי. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את האריסה לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
7
מורחים את קוביות לחם השיפון על תבנית אפייה גדולה וטוסט בתנור במשך 12 דקות, עד שהקצוות מתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שיפוןשיפון
8
מעבירים את קוביות הלחם לקערה גדולה. במחבת גדולה, לחמם את 6 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הבצל הירוק ואת השום פרוס ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השום הוא זהב קל, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את התערובת לקוביות הלחם וזורקים; מוסיפים את משמשים, צימוקים ומרק עוף, מתבלים במלח ופלפל וזורקים שוב.
מרכיבים שתצטרך
11
מעבירים את הרוטב לתבנית אפייה בגודל 8 1/2 על 11 אינץ ' ומכסים בנייר כסף.
12
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
13
קו גיליון אפייה עם נייר.
14
מניחים את החזיר על תבנית האפייה ומתבלים בנדיבות מבפנים ומבחוץ עם מלח ופלפל. צולים את החזיר במשך 30 דקות או עד שהחוץ מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
15
מורחים 1 כוס של האריסה בכל רחבי הצלי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ובשל במשך שעה ו-15 דקות ארוכות יותר, או עד שמדחום הנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של הצלי מגיע ל-14
מרכיבים שתצטרך
16
הסר מהתנור ולתת את שאר הצלי על תבנית האפייה במשך 15 דקות.
17
בינתיים, אופים את המילוי בתנור במשך 15 דקות, עד התחמם.
מרכיבים שתצטרך
18
מחממים את המטגן.
19
להעביר את הצלי ללוח חיתוך.
20
טפטוף כל מיצי חזיר מן תבנית אפייה על ההלבשה. לצלות עד קריספ על גבי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
21
חותכים את החזיר בין הצלעות ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
22
טפטוף עם כל מיצים שנותרו על קרש החיתוך. להעביר את האריסה הנותרת ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך