קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

Hash Brown Quiche

Hash Brown Quiche
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Hash Brown Quiche with Ham, Hash Brown Quiche, ו Hash Brown Quiche.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לחץ בעדינות על האש סחוט בין מגבות נייר כדי לייבש אותם ככל האפשר. בצלחת פאי של 9 אינץ', לזרוק את תפוחי אדמה מטוגנים עם חמאה מומסת לצלחת. לחץ אותם לתחתית ולמעלה את הצדדים כדי ליצור קרום.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
אופים במשך 20 עד 25 דקות עד חום זהוב ומתחיל לפריך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בינתיים, בקערת ערבוב גדולה, לשלב את שאר החומרים. כאשר הקרום החום חשיש מוכן לשפוך את תערובת הביצה על זה ולחזור לתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F ואופים במשך כ 30 דקות עד הקיש הוא חום זהוב בהיר על גבי נפוח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®