Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס
אם יש לך פטרוזיליה, קורנית, תבלין cajun, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו Herbed חזיר Paillards עם חמאת עגבניות מיובשות ואספרגוס, ארטישוקים ממולאים עם מילוי עגבניות מיובשות, ו אספרגוס, עגבניות מיובשות וקציץ זית (מתכונים דומים).
הוראות
עבור חמאה מורכבת: בקערה, לשלב את החמאה הריכה עם עגבניות מיובשות, מרווה, פטרוזיליה, תבלין Cajun, ומלח.
להקציף יחד עד מעורבב היטב.
להעביר את התערובת לחתיכת נייר קלף ולהתגלגל לצורת סיגר בעובי 1 1/2 אינץ'. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
עבור בשר חזיר: לחתוך את ירך לפרוסות עבות 3/4 אינץ', ולאחר מכן אחד אחד, לכסות עם ניילון לעטוף פאונד עם פטיש בשר עד כל פרוסה שטוחה ואפילו (על 1/4 אינץ ' עבה).
מתבלים את הקמח במלח ופלפל, ואז חופרים את החזיר בקמח המנוסה.
מחממים את השמן בסיר תחתית כבד על חום בינוני-גבוה. מתבלים את החזיר במלח ופלפל. לאחר השמן יש מחומם, להוסיף את בשר החזיר המשוריין למחבת ולאפשר לבשל עד השחמה, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום, להעיף, להוסיף קצת קורנית ופטרוזיליה, ולחזור על התהליך בצד השני עד סיים בישול, 2 עד 3 דקות. לאחר מבושל, להסיר מהמחבת ולשמור על חם. חזור על התהליך עד שכל החזיר מבושל.
עבור אספרגוס: להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף מלח. לקצץ את תחתית וודי של האספרגוס לקלף את הגבעולים. Blanch במים רותחים עד ירוק בהיר, 2 עד 3 דקות.
הסר מן המים ואת העונה עם מלח ופלפל.
מקום אספרגוס במרכז צלחת הגשה, לארגן את חתיכות חזיר מבושל על גבי, ומעל עם דיסק 1/4 אינץ ' של חמאת עגבניות מיובשת.
מקשטים עם פטרוזיליה. אחסן את שאר החמאה עטופה בפלסטיק במקרר.