Hoisin-שיפודי בשר זנגביל
Hoisin-שיפודי בשר ג'ינג'ר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 398 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לך דבש, רוטב צ'ילה-שום, שורש זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו שיפודי בקר במרינדה הויסין, Hoisin-Jalapeno בשר עוטפת עם סלט ג'ינג'ר, ו ג'ינג'ר-הויסין בקר ובצל ירוק על עוגות אטריות פריכות (מתכונים דומים).
הוראות
דק לחתוך את סטייק האגף על פני התבואה בזווית, יצירת פרוסות 1 אינץ 'רחב על ידי 1/4 אינץ' עבה.
לטאטא יחד את רוטב הויסין, מיץ ליים, דבש, שום, מלח, ג ' ינג ' ר, שמן שומשום, רוטב שום, פתיתי פלפל אדומים, ופלפל שחור בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים את סטייק האגף פרוס, מעיל עם המרינדה, לסחוט אוויר עודף, ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 2 עד 12 שעות.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
הסר את סטייק האגף מן המרינדה, ולהשליך את המרינדה הנותרים. להשחיל את הבשר על שיפודים.
מבשלים את השיפודים על הגריל שחומם מראש עד מבושל במידה הרצויה של doneness, 2 עד 3 דקות לכל צד עבור כל הכבוד.
מקשטים עם שומשום קלוי ובצל ירוק קצוץ כדי לשרת.