Humboldt Bay Oyster-Cornbread Dressing
רוטב צדפות-Cornbread מפרץ הומבולדט עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בצל, שום, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה לא כל כך מדהים. נסו לחם תירס דרומי ורוטב צדפות (מלית), מילוי צדפות-Cornbread, ו לחם תירס ומילוי צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
משרים בקלה מלח במים קרים כדי לכסות לפחות 12 שעות, שינוי מים לפחות 3 פעמים.
מסננים דגים; להסיר כל עצמות ועור.
מרוקנים צדפות, שומרים נוזלים.
חותכים צדפות לשניים. תניח בצד צדפות ונוזלים.
בצל מטגן וסלרי בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני - גבוה 5 דקות.
מוסיפים בקלה מלח ושום; מבשלים על אש נמוכה 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים צדפות, קורנית, ואת 3 המרכיבים הבאים; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
להוסיף לחם תירס; לזרוק בעדינות.
מוסיפים מים לנוזל הצדפה לשווה 1 כוס.
יוצקים על תערובת לחם תירס; לזרוק בעדינות.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות או עד השחמה קלה.