Hunka Hunka Burnin ' צלעות כבש אהבה
Hunka Hunka Burnin' צלעות כבש אהבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 100 גרם חלבון 243 גרם של שומן, וסך הכל 3435 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אני אוהב אותך, לאמב., צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לשפשף את המדף של כבש עם חרדל ומעיל עם פירורי לחם. במחבת סאוט בינונית, מחממים 1/2 כוס שמן זית בחום גבוה בינוני. לצרוב את הטלה משני הצדדים עד חום זהוב.
מניחים בתנור במשך כ 8 עד10 דקות. כאשר הטלה מבושל כדי doneness הרצוי, לתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים את הטלה לתוך צלעות 1-עצם.
תניח אותם על סלט תפוחי האדמה עם העצמות למעלה. כפית את קולי סביב הצלחת ולהוסיף את בצל ירוק פרוס לקישוט.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
לזרוק את תפוחי האדמה בשמן זית, מתבלים במלח, פלפל שחור טחון טרי וקורנית.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 עד 25 דקות. משוך את תפוחי האדמה מהתנור כאשר הם חום זהוב, ולתת מגניב. בקערה קטנה, לזרוק את תפוחי האדמה עם פסטו בצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. כף על צלחת הגשה חמה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
לשפשף את הפלפל עם 1 כף שמן זית.
מניחים על תבנית אפייה או במחבת אטומה ומניחים בתנור. צלי עד שהעור חרוך באופן שווה, כ -20 עד 30 דקות, הופך כל 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לפלפל לשבת עד שיתקרר, 15 דקות. כאשר פלפל מקורר, לקלף ולהסיר את הגבעול ואת הזרעים.
מניחים את בשר הפלפל בבלנדר.
מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת המים ואת מחית עד חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מוסיפים עוד מים או שמן זית אם הקולון אינו העקביות הנכונה.