Imperial IPA (עבור מבשלים ביתיים מתקדמים)
Ipa הקיסרי (. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם chinook הופ-הופ, סימקו הופ-הופ, שורה מאלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Sour Saison (For Advanced Homebrewers), סנט בנדיקט בלגי Dark Strong Ale (For Advanced Homebrewers), ו סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות) (מתכונים דומים).
הוראות
Mash - ב 16.5 פאונד של תבואה עד 150 ° F באמצעות 5 גלונים של מים על 72° (1.2 ליטרים של מים לכל פאונד). מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע כדורים של תבואה מלגוש יחד, יצירת מחית עקבי.
מכסים את המחית, רק חושף כדי לעורר בקצרה כל 20 דקות.
מחממים 5.25 גלונים של מים דליקים לכ-185 ° F.
לאחר מועך במשך 60 דקות, mash-out ו sparge. צריך להיות לך 7 עד 7.5 גלונים בקומקום. אפשר את wort לבוא לרתיחה ולהוסיף 1.25 אונקיות קולומבוס כשות.
לאחר הרתיחה סך של 30 דקות, להוסיף 1.25 אונקיות כשות יובל המאה.
לאחר הרתיחה בסך של 50 דקות, להוסיף 2 אונקיות סימקו כשות 2 אונקיות כשות יובל המאה.
לאחר הרתיחה בסך הכל 60 דקות, להסיר מחום וצינה באמצעות chiller wort.
העברה אל carboy ולקחת קריאה הכבידה
Oxygenate ביסודיות תסיסה ב 65° ל 68° במשך 7 עד 14 ימים עד להשלים.
העבר אל carboy משני הופ יבש עם 4 אונקיות של סימקו, 2 אונקיות של המאה ו 2 אונקיות של Chinook במשך 7 ימים.
בקבוק או חבית עבור רמה בינונית של פחמן. לשתות טרי לתוצאות הטובות ביותר.