קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות40
ציון בריאות89
מגזין

Imperial IPA (עבור מבשלים ביתיים מתקדמים)

Imperial IPA (עבור מבשלים ביתיים מתקדמים)
Ipa הקיסרי (. והוא יספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם chinook הופ-הופ, סימקו הופ-הופ, שורה מאלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Sour Saison (For Advanced Homebrewers), סנט בנדיקט בלגי Dark Strong Ale (For Advanced Homebrewers), ו סטאוט הקיסרי הרוסי (עבור מבשלות מתקדמות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
Mash - ב 16.5 פאונד של תבואה עד 150 ° F באמצעות 5 גלונים של מים על 72° (1.2 ליטרים של מים לכל פאונד). מערבבים במשך 2 דקות כדי למנוע כדורים של תבואה מלגוש יחד, יצירת מחית עקבי.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מכסים את המחית, רק חושף כדי לעורר בקצרה כל 20 דקות.
3
מחממים 5.25 גלונים של מים דליקים לכ-185 ° F.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
לאחר מועך במשך 60 דקות, mash-out ו sparge. צריך להיות לך 7 עד 7.5 גלונים בקומקום. אפשר את wort לבוא לרתיחה ולהוסיף 1.25 אונקיות קולומבוס כשות.
5
לאחר הרתיחה סך של 30 דקות, להוסיף 1.25 אונקיות כשות יובל המאה.
6
לאחר הרתיחה בסך של 50 דקות, להוסיף 2 אונקיות סימקו כשות 2 אונקיות כשות יובל המאה.
7
לאחר הרתיחה בסך הכל 60 דקות, להסיר מחום וצינה באמצעות chiller wort.
8
העברה אל carboy ולקחת קריאה הכבידה
9
Oxygenate ביסודיות תסיסה ב 65° ל 68° במשך 7 עד 14 ימים עד להשלים.
10
העבר אל carboy משני הופ יבש עם 4 אונקיות של סימקו, 2 אונקיות של המאה ו 2 אונקיות של Chinook במשך 7 ימים.
11
בקבוק או חבית עבור רמה בינונית של פחמן. לשתות טרי לתוצאות הטובות ביותר.
מרכיבים שתצטרך
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.