Indios de Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני)
Indios De Guiso (כרוב ממולא בסגנון קולומביאני) עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 477 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 40 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי כרוב, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Torta de Repollo (עוגת כרוב בסגנון קולומביאני), Lechona Tolimense (חזיר ממולא בסגנון קולומביאני), ו בסגנון קולומביאני ממולאים קציץ בשר (Albondigón קולומביאנו) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את לחמניות כרוב, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה על חום גבוה. באמצעות סכין חיתוך חדה, לחתוך את הליבה מן הכרוב. מנמיכים את הכרוב לתוך המים הרותחים ומבשלים עד העלים מתרככים, כ 5 דקות.
להסיר ולהניח בצד להתקרר. כאשר הכרוב הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, בעדינות לקלף 12 עלים חיצוניים גדולים.
מסננים את העלים ולתת מגניב.o להפוך את המילוי: בסיר גדול מעל חום בינוני, מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, פלפל אדום, בצל ירוק, עגבניות ושום לסיר ומטגנים על חום בינוני עד שהירקות רכים, כ 5 דקות.
מוסיפים את בשר החזיר, בשר בקר, כמון ומרק בשר בקר.
מוסיפים את הביצה המבושלת, תפוחי אדמה מבושלים ופירורי לחם. מערבבים היטב ולהגדיר aside.To הפוך את הרוטב, לחמם את החמאה במחבת רוטב גדולה, להוסיף את הבצל, ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 8 דקות, עד הבצל הם שקופים.
מוסיפים את העגבניות, פלפל אדום, שום, כמון, מלח ופלפל. לבשל במשך כ 5 דקות יותר.
מוסיפים את החלב ואת מרק העוף.
הסר את הצלע המשולשת הקשה מבסיס כל עלה כרוב עם סכין חדה קטנה.
מניחים על 1/4 כוס מילוי בצורת אליפסה ליד קצה הצלעות של כל עלה ולהתגלגל לכיוון הקצה החיצוני, תוחב את הצדדים תוך כדי גלגול.
מניחים את הכרוב לחמניות, הצדדים התפר למטה, על הרוטב במחבת הרוטב לבשל מכוסה במשך כ 15 דקות על אש נמוכה.