קושימומחה
מוכן ב72 שעות
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

Jalapeño-רוטב חריף סראנו

Jalapeño-רוטב חריף סראנו
רוטב חריף ג'לפניו-סראנו עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-341 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, צ'ילי סראנו, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות מתכונים דומים: סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום), רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.

הוראות

1
מניחים jalapenos, צ ' ילי סראנו, שום, ומלח בתוך קערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק. עם המנוע פועל, לאט להוסיף חומץ דרך צינור ההזנה. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
העברת תערובת צ ' ילה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
יוצקים תערובת בצנצנת זכוכית עם מכסה הולם הדוק ולתת לעמוד במקום קריר, כהה במשך 3 ימים.
4
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
יוצקים לתוך צנצנת זכוכית נקייה, משליכים מוצקים מנוקזים, ומאחסנים עד 6 חודשים במקרר.