Jalapeño-רוטב חריף סראנו
רוטב חריף ג'לפניו-סראנו עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-341 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שום, צ'ילי סראנו, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות מתכונים דומים: סלסה דה סראנו רוחו (רוטב סראנו אדום), רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם.
הוראות
מניחים jalapenos, צ ' ילי סראנו, שום, ומלח בתוך קערת העבודה של מעבד מזון. דופק עד קצוץ דק. עם המנוע פועל, לאט להוסיף חומץ דרך צינור ההזנה. תהליך עד חלקה.
העברת תערובת צ ' ילה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת בצנצנת זכוכית עם מכסה הולם הדוק ולתת לעמוד במקום קריר, כהה במשך 3 ימים.
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת עדינה לתוך קערה בינונית, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
יוצקים לתוך צנצנת זכוכית נקייה, משליכים מוצקים מנוקזים, ומאחסנים עד 6 חודשים במקרר.