Johnsonville ® שלוש גבינה בתנור-פסטה פרימוורה צלויה
Jonsonville® שלוש גבינה בתנור קלוי פסטה Primavera עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 562 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, שמן זית, לינגוויני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שזה פגע במקום. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: פסטת ירקות צלויה פרימוורה, פסטה צלויה עם שלושה פלפל פרימוורה, ו פסטה עם גבינה כפולה פרימוורה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה, לשלב את הקישואים, פטריות, עגבניות, בצל ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מוסיף את השמן, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
3
העברה לתבנית אפייה רדודה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
אופים במשך 30 דקות או עד ירקות רכים משחימים קלות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מפזרים נקניק מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
אופים 5 דקות יותר או עד נקניק מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, לבשל לינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז ולמקם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להוסיף תערובת נקניק ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.